Ezt (lent) 2012-re vonatkozóan irták vajon?
Egyébként meg ezer és egy oka lehet, hogy miért PONT ADDIG írták.
Pár lehetséges példa:
1. Már előre felvázolták az eposzt, csakúgy mint egy mai történetírást és egyszerűen azt az évet tervezték a végének
2. Aznap délután érkeztek meg a spanyol konkvisztádorok lerombolni a várost és valszeg megöltés az írót is
3. Az írónak elege lett ebből, és elkezdett mással foglalkozni
4. Bármi más ok...
"Ha nem is 2012-ben,de ez egy folyamat...,és haladunk egyre jobban afelé,hogy a föld úgymond "megtisztul" mert lássuk be,pusztitjuk,kizsigereljük elég rendessen a földet:("
Bogaram, mi is csak egy élőlény-faj vagyunk, úgy mint az ebola vírus, a kanári, a tehén vagy a csótány. Semmivel se vagyunk fontosabbak vagy kevésbé fontosak ezeknél, csak elég nagy agyunk van ahhoz, hogy tudjunk szóban kommunikálni és elég látványosan átalakítani a bolygó felszínét. Semmilyen "védelmező erő" nincsen, ami csak miattunk elkezdené "megtisztítani" a bolygót...
Ha meg mindenképpen ki akarsz jelölni egy fajt vagy csoportot "a bolygó domináns lényének", azok korántsem mi vagyunk, hanem az ízeltlábúak:
-több mint 320 millió évvel előttünk már itt voltak
-A leg fajgazdagabb élőlénycsoport a bolygón
-Bármilyen környezetben fellelhetőek páratlan sikerrel és fajgazdagsággal
-Az első élőlények akik feltalálták a repülést, és a mai napig ők repülnek legjobban az élőlények közül
-Szinte bármilyen természeti katasztrófát kibírnak
-Pár fajuk pl. a hangyák olyan szervezett és tökéletes "kommunizmusban" élnek, ami az emberi természet miatt soha sem jöhet létre
és még sorolhatnám...
áÁÁ nem értem, hogy ilyen kérdéseket miért néznek meg azok, akik nem hisznek benne... És így alakul ki mindig egy vita.
Ez itt az ezotéria témaköre, az ezotériában a legtöbb dolog nem bizonyított, hitt kérdése, hogy hiszel e benne, akik idejönnek, ide írnak ki kérdést azt akarják, hogy olyanok válaszoljanak nekik, akik szintén hisznek az ilyenekben. Nem pedig azt, hogy olyanok írjanak nekik, akik hülyének nézik, mert ő ebben hisz.
Olyan írjon csak egy adott kérdéshez, aki nem nézi normátlanak a kérdezőt.
Nah de ez most csak egy vélemény volt, mert már idegesít, hogy ezen a részlegen mindig ilyenekről megy a vita.
Amúgy kedves kérdező ne kezdj pánikolni vagy ilyesmi, nem kell ezen izgulni, addig amíg nem jön el:) Nem tudhatjuk, hogy hogyan lesz vége az életnek meg stb..lehet, hogy így, de lehet, hogy nem.
2012-ben én nem igen hiszek, bár azért néha eszembe jut, hogy mi van ha mégis... Inkább hiszek abban, hogy mi előbb kinyírjuk majd a Földet és ezzel együtt persze önmagunkat is, mert az ember eléggé hálátlan egy népség. Itt van nekünk ez a gyönyörű bolygó, gyönyörű helyekkel emg minden, de mi kihasználjuk, kifosztjuk és sajnos nem becsüljük meg eléggé :(
"áÁÁ nem értem, hogy ilyen kérdéseket miért néznek meg azok, akik nem hisznek benne..."
Én pl. azért látogatok el időnként ilyen kérdésekben, hogy a kedves kérdező ne sanyargassa magát tovább agyszüleményekkel, hanem élvezze az életet képzelt ellenségektől való félelem nélkül, de egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába...
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:18
Végreee,nagyon köszönöm a válaszod,és hogy korteskedtél mellettem!!:))
És igen igazad van,nem becsüljük eléggé a földet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!