Anyukámnak volt előttem egy vételése akkor lehet, hogy én születtem újra az előző gyerek lelkében?
Az én anyukám, amikor még kislány voltam (spirál mellett) esett teherbe, de apukámmal nagyon megörültek...de sajnos elment a baba...
A szüleim,annyira beleélték magukat, hogy tervezett terhesség mellett, anyukám ikreket várt... mi azóta is , arra szoktunk gondolni, hogy az egyikük, az a baba, aki valamiért, nem születhetett akkor meg.
Nem valószínű, hogy ez így van, de olyan jó erre gondolni:)
Nem.
Viszont, mivel az élet a fogantatással kezdődik, ezért az a meg nem született baba a testvéred. Ezt tudat alatt minden családtagban nyomot hagyott. Benned sokkal erősebben. Bár később fogantál, de a többiek érzései, megnyilvánulásai Rád tükrözik az érzelmeiket.
Sokat segíthet az egész családnak, (ha még nem tették) elnevezni a dabát, és egy búcsúztatót tartani neki. Megadni neki a végtisztességet. Anyukád, ha felteszi a kérdést, hogy Istenem kislányom, vagy kisfiam lett volna? Szeretnék elbúcsúzni Tőle! Akkor egy belső hang egyértelmű választ fog adni. Tudni fogja milyen nevet adjon neki.
Élj úgy, hogy a mennyben levő testvéred, is büszke lehessen Reád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!