Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van értelme tiszta és jó...

Van értelme tiszta és jó életet élni? A karma minden embert érint?

Figyelt kérdés

Valojaban arra lennek kivancsi hogy tudtok olyan peldat felhozni

Ahol az egyen nem elt tiszta eletet es meg is kapta a sorstol a bunteteset? Ez minden alkalommal igy van hogy a karma visszaut vagy van olyan ember aki tisztessegtelenul elte le az eletet es boldogan tavozott semmi elszamolassal?

Keresem a kezzelfoghato valaszt erre a torvenyre!

2020. máj. 6. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Masokon is atgazolsz ha ugy erzed ez kell ahhoz amit el akarsz erni vagy nem foglalkozolmezzel a dologgal?"

Átgázolok ha kell, de az az igazság, hogy erre nagyon ritkán van szükség. Sőt, sok esetben pont arra van szükség, hogy másoknak jót tegyél.

Hogy világosabb legyen: egyéni vállalkozó vagyok, ügyfeleim vannak. Az ügyfelek akkor fizetnek, ha elégedettek, tehát ügyfélelégedettség = $$$

"Nem erezted ugy hogy visszakapsz valamit az elettol ezek miatt ha volt ilyen?"

Soha, sőt. Amikor kétkezi gyári munkás voltam, szorgalmasan dolgoztam, mégis állandóan baszogattak. Aztán rájöttem, hogy délutános műszakban 6 után, éjszakás műszakban pedig egész végig gyakorlatilag nem kell csinálni semmit, mert nincsenek ott a főnökök, és le se szarják hogy mi van. Attól fogva délutánosban 6 után jóformán csak a telefont nyomkodtam, éjszakásban pedig szinte végig aludtam, és mégis ugyanúgy megkaptam a pénzem.

Utána egy kis cégnél dolgoztam informatikusként, olyan dolgokat csináltam, amikről az ügyvezető csak álmodott, de se megfizetve nem voltam, se megbecsülve. Aztán onnan is léptem, elmentem közszférába, egy iskolába informatikusnak, ahol negyed annyi munka volt, már ha volt (sokszor napokon keresztül semmi meló nem volt), a fizu viszont ugyanannyi volt.

"Vagy nem erzed uresnek az eleted?"

Miért kéne annak éreznem? Van munkám, jól teljesítek (sőt az az igazság, hogy kibas*ottul jó vagyok), van nőm, van lakásom, havi 700-800 nettót hazaviszek úgy, hogy délelőtt 10 és délután 2 között dolgozok...

"Pl: Nincs olyan ember akire szamitjatsz!"

Miért ne lenne? Van egy bátyám, tudjuk egymásról hogy mindig számíthatunk a másikra. Ott van anyám is, vele is ugyanez a helyzet.

Barátaim nem nagyon vannak, mert én mindig is olyan magányos farkas típus voltam. De az ügyfeleim közt vannak bőven olyanok (cégtulajok, ügyvezetők), akik a kapcsolataik és a pénzük révén a halálból is visszahoznának, mert szükségük van rám.

2020. máj. 6. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Igen, mert úgy jobb.lesz mindennek és mindenkinek. Kollektív hatás.

Ja és mellékes, de önző céloknál is ekkor leszel igaz, önhű, boldog, és utolsó sorban a karma is megerőszakol ha megkeseríted a létezést.

2020. máj. 6. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez az egész téma relatív.

Egyébként, egyedül te tudod, hogy milyen karmát hordozol, miket hoztál át az előző életedből.

Az is relatív, hogy tiszta és jó élet...

Ami neked jó, valószínű, hogy másnak rossz.

A saját törvényeid alapján létezz, ha rossz döntést hoztál, úgy is furdallni fog a lelkiismereted, hogy valami nem okés.

Mindig mielőtt teszel valamit mással, gondolj bele abba, hogy neki hogy esne, és gondolj bele abba, hogy van-e valami határozott oka, hogy azt a valamit miért is tetted meg.

2020. máj. 7. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:
*neked hogy esne.
2020. máj. 7. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!