2/24 A kérdező kommentje:
Aha.Bizonyíték, hogy nem az 5G volt?Ja, nincs.
2020. ápr. 29. 23:51
3/24 anonim válasza:
Pont ugyanannyi, mint arra, hogy nem a gyakorira hülye kérdéseket kiírkálók voltak.
4/24 anonim válasza:
Miért, a rádióból kaptál már el náthát? Ilyen szintű hülyeség, amit írtál.
5/24 anonim válasza:
Arra sincs bizonyíték, hogy a 5G-vel kapcsolatban áll.
Meg eleve..
Mivel lenne jobb, ha tudnád az igazságot?
Ugyanolyan kis porszem maradsz a nagyok játszmáiban akárcsak én, vagy bárki más "egyszerű" ember.
Nem tudnál tenni ellene, ha meg is próbálnád az igazságot a nagyvilág elé hozni, akkor pedig szépen likvidálnának.
Ne akarj hősködni, nem jó út:)
6/24 anonim válasza:
tudjátok mekkora a hiszti az 5g miatt külföldön is.? óriási tüntetések vannak sokan ezzel hozzák szóba a koronavírust .
7/24 anonim válasza:
Magadtól vagy ilyen ostoba, vagy segít valaki?
8/24 anonim válasza:
Ezért nem szeretek emberek közé menni... Nyugodtan sétálok, szembejön az utcán velem valaki, külsőre normálisnak tűnik, majd hazamegy és kiír egy ilyen kérdést...
9/24 anonim válasza:
Minek teszel fel a kérdést ha a nemleges választ nem fogadod el?
A két dolog egymástól teljesen független. Az 5g-t már a koronavírus előtt tesztelték legalábbis én ezt hallottam két informatikustól.
Járvanyok mindig voltak és lesznek is.
Anno a 3 v 4G-től is ugyanígy be voltak zsongva és ugyanígy gyártották az összeesküvés elméleteket.
10/24 anonim válasza:
Édes istenem megint egy ilyen idióta... A chemtrail már kezdett unalmas lenni és áttértetek az 5G-re meg a koronára? Nem értem hogy akiknek ilyen kicsi az IQ-juk egyáltalán hogy tudnak életben maradni vagy nem is tudom... vicc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!