Ha a világegyetem szimuláció, akkor miután meghaltunk hová kerülünk? Ha neked vége, akkor felkelsz a szimulációból és folytatod az ottani életed? Mit gondoltok erről?
Nyilván nem tudom, mivel semmi sem utal rá hogy a világ szimuláció lenne. De ha feltételezzük, hogy az, akkor reális feltevés hogy te magad is csak egy szimuláció vagy.
Az, hogy a Világegyetem szimuláció, nem elmélet (mert alapja nincs) csak feltételezés/találgatás, tehát hozzá kapcsolódó semmi találgatást nem kell bizonyítani, míg az eredetiből legalább elmélet nem lesz.
Ebből eredően nem a #2 kommentelő, hanem te vagy bizonyításra kényszerült.
Hova kerülnek az npc-ék, amikor megölöd őket pl. a gta V-ben? Ők is felébrednek? Nem.
Akkor miből gondolod, hogy nem vagy több, mint egy jól programozott npc és csak ugyanazt az utat járod be újra és újra és nincs több hasznod, mint az, hogy a szimuláció része légy?
A szimuláció lehet olyan, hogy csak egy program vagy és akkor vége illetve a program magába foglalhatja a folyamatos leszületést és tanulást, mint a reinkarnáció. Majd utána amikor minden hibát kijavítottál visszakerülsz a fénybe/istenbe/nirvanába vagyis törlődsz...
Viszont maga a szimuláció lehet az a verzió is, amikor a te lelked valóságos csak valamiért egy szimulációban van benne rabszolgaként és nem tudod felszabadítani a lehetséges képességeidet, mint telepátia, spiritualizmus. Egyszerűen azért mert ezt a szimuláció nem tartalmazza, így visszfejleszti valós képességeinket és te elhiszed, hogy nem tudsz tárgyakat mozgatni, telepátiával utazni, repülni, mert a szimuláció ezt nem tartalmazza és így a lelked visszafejlődik. Miután kikerülsz ebből a börtönből nem is fogsz már tudni semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!