Szerintetek létezhet ilyen hogy a használt dolgok valkire ráhozzák a negatív energiát?
Ez rohadtúl ezotériás hülyeség.
Semmi köze a tudományhoz...
Egyébként nem létezik ilyen.
Nem.
De olyan lehet hogy ha veszel valami használt tárgyat és röviddel utána megbetegszel, rosszkedvű leszel vagy szerencsétlenség ér vagy bármi rossz történik.
Annak viszont más oka van.
Én előszeretettel hozok haza kidobott tárgyakat, virágok, fözőedények, könyvek. És a lomis piacon is előszeretettel vásárolok... de ezek csak tárgyak. Nem tesznek szerencsétlenség vagy negatívvá.
Igazából még a "bugázós" korszakom előtt voltam depis, lehangolt. Pedig akkor még semmi "mentett" tárgyat nem birtokoltam. Mióta a magam ura vagyok, és az emberek által felelőtlenül kiszórt cuccokat én sokszor hazavisszem, semmi negatív nem ért. Tehát a tárgyakat biztos nem tenném felelőssé.
"hogy hogy unyanakkor és feltéltelezett oka van?"
A negatív dolgokat mindenképpen használt tárgyakhoz és azok "előéletéhez" akarod kötni.
Itt követed el a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!