Minek írnak "válaszokat" az ezotéria témában akik szerint ezek a kérdések mind hülyeségek? Ők nem tudják, hogy ez alapján csak egy dolog derülhet ki, hogy ők hülyék?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 16:31
11/14 Nane 6497 válasza:
Igazad van kérdező. Èn se írok a vallás kategóriába. Mert csak csúnyaságokat írnék.
Ezek a patkányok meg viccet csinálnak mindenből. Komolyabb kérdéseket, válaszokat ki se írnak ide.
12/14 anonim válasza:
"Komolyabb kérdéseket, válaszokat ki se írnak ide."
Ha komoly kérdéseket nem találsz, a komolytalanokra milyen komoly választ vársz?
Ez az elvárás szerinted nem komolytalan?
13/14 anonim válasza:
Ez nem igaz, a kérdések nagy része igenis komoly, a válaszok azok vegyesek.
14/14 Nane 6497 válasza:
Semmire sincs bizonyíték, de a nagy szkeptikusoknak az is bőven elég bizonyíték ha valaki leír valamit.
Én még nem láttam atomot, szerintem nincsenek atomok. A szkeptikusik meg simán elhiszik hogy léteznek atomok. Nagyon buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!