Amikor alszotok van bármilyen problémátok?
Nincs...
Akkor meg miért kell félni a haláltól? Az lesz a halál után is, ami alvás közben. Semmi.
"Mert azt hiszed, hogy aki megvilágosodott, annak egy bizonyos módon kell viselkednie."
Jajj de tudtam hogy ez fog következni. Hányszor olvastam én már ezt különféle fórumokon... "miért gondolod azt, hogy egy gurunak a te elvárásaid szerint kellene viselkednie", ez a tipikus szöveg, amivel az összes felelősséget és az összes bizonyítási kényszert magatokról. Jól betanultad ezt a szöveget.
Remélem te csak trollkodsz, mert ha komolyan gondolod, akkor van egy rossz hírem: jó úton haladsz afelé, hogy egy legyél a több száz nárcisztikus, felpuffadt egójú, önző bizniszguru közül.
Az, hogy az ego gondol valamit, attól még nem feltétlenül hibás.
De én nem gondolom azt, hogy fal felé fordulva, imádkozó sáska pózban kéne ülnöd naphosszat. Azt viszont erősen gyanítom, hogy ha valóban megvilágosodott lennél, akkor nem reklámoznád itt magad.
Sok hozzászólásodat olvastam már itt, és az összes arról szól, hogy megpróbálod itt előadni magad.
"Az egó halálával csak a fájdalomtól szabadul meg az ember, nem attól, hogy bármit is csinálhasson."
Az egó halálával az egész világtól szabadul meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!