Angyalok és tündérek szerintetek valóban léteznek csak nem látjuk őket vagy pusztán régi hiedelmeknek tartjátok őket?
Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 17:44
11/13 anonim válasza:
Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem, hogy »Uram, Uram«, hanem csak az, aki cselekszi égi Atyám akaratát.
12/13 Grimfox válasza:
Angyalt még nem láttam, és nem is "találkoztam" ilyennel. Olyasmivel, amit tündérnek lehet mondani, azaz különböző szintű értelmi képességekkel rendelkező természeti szellemet már láttam, és más formában is "találkoztam" ilyennel. Ebből kifolyólag számomra az angyal jelenleg mitológiai alak-bár érdekes téma, ezért foglalkozok vele elméleti szinten, a tündérek/természeti szellemek létezése számomra bizonyos, de ez saját tapasztalat, és vélemény.
13/13 anonim válasza:
Szia,
Igen angyalok léteznek, mindenkinek van 1 őrangyala, akit Isten rendelt a védelmére az emberi gyengeség és a démonok ellen. Habár, az embernek szabad akarata van, hogy a jót vagy a rosszat teszi, követi-e.
Tündérek és más "spirituális" lények nincsenek.
Az angyalokról bővebben itt tudsz olvasni:
Isten áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!