Az univerzum tényleg nem hallja meg azt a kétségbeesett, egyetlen vágyamat, amit nap mint nap mantrázok?
10# buntudatom lenne hogy nélkülem éhen hal mert beteges és le van szazalekolva
De okoskodj csak meg kacsintgassal
Nyilván kva könnyű az élet úgy hogy vagy magadra gondolsz vagy viselheted a buntudatot egy eleten at
Az Univerzum nem a te ítéleted végrehajtója!
Más halálát kívánni nem etikus, etikátlan kérést viszont miért teljesítsen az Univerzum?
Az áétalad eltüntetni kívánt személy nem káros az emberiségre, hiszen 10 millió magyarnak nincs útjában!
Gondolom te öröklöd a láncdohányos kéróját...
Vagy miért nem húzol el onnan mint vadlibák?
Ahogy Virág elvtárs is mondta az élet nem egy habos torta.
Jogod van meghozni azt a döntést hogy külön válsz tőle.
Ha tiéd a kéró akkor kirakod egy intézetbe ha az övé akkor fogod magad és elköltözöl. Nem lehetsz mások rabszolgája!
Ezt fejben kell rendbe tenni!
Volt olyan rokonom akit hetekig tartó veszekedés árán lehetett csak meggyőzni valami hasonlóról. Teljesen elképesztő volt!
Ő is a lelkiismeret-furdalástól meg a "mit szólnak a rokonok" szindrómától félt.
Nem vagy rabszolga!!!!
Itt mindenki nagyon okos es azt hiszi hogy tudd mindent
Oke
Kivanom ne kelljen ilyen eletet elnetek
Kedves kérdező, mi válaszolók elmagyaráztuk neked, hogy te vagy a saját életed kovács a döntéseid révén, és nem ké e tehetetlen cselekvésképtelen személynek lenned a saját sorsod alakítésában, azt .eg főleg nem kéne elvárnod hogy a sültgalamb a szádba repüljön.
Nőlj fel, és legyél felelős érted és a környezetedért, ne minket kritizálj azért mert cselekvőképtelen vagy...
18# vannak olyan helyzetek ahol nincs jó döntés csak ha az elet elrendezni...nincs olyan opcio hogy lelepek es eletwm végéig viselem a buntudatot
Anyagilag mindenki olyan könnyen tud dobalozni
Érzelmileg mwg megjobban
Nincs kiutam
Barmennyire nehéz elhinni vannak helyzetek amikbe az ember beleragad
Aki ezt nwm erti meg az nem volt még igazán nehéz helyzetben
Sok ember ilyen helyzetekben lesz öngyilkos
Vagy lesznek mentális problemaik
Ez nem olyan élethelyzet amibe ugy kerultem bele hogy tehetetlen lettem volna
De a kiut csak az ha meghal
Egy rossz emberről beszélünk aki sok embernek artott életében de mégse lehet őt magára hagyni
Intezet meg nem opcio
Megélni alig tudunk
Mindegy
Köszönöm a tanacsokat de az univerzum meg nem hinném hogy különbséget tenne jo es rossz kivansag között
Az csak kapja a jelet. Nem itelkezik. Nincsenek moralis kotottsegei mint nekunk embereknek
"de az univerzum meg nem hinném hogy különbséget tenne jo es rossz kivansag között"
Bérgyilkossá akarod teeni az Univerzumot.
Te eldöntöd, hogy nincs szükség valakire -neked- és az Univerzumot bérelnéd fel, hogy eltakarítsa utadból.
Az Univerzum csak olyat hajlandó megtenni, ami MINDENKI, vagy legalábbis a többség javára válik.
Nem te, én, mi irányítjuk az Univerzumot, hanam az téged, engem, minket.
Aki ezt nem fogadja el, azt bizony RÁKÉNYSZERÍTI a tanulásra!
.
"aki olvassa ezt a kérdést,megtenné,hogy egy gondolat erejéig üzen a világegyetemnek,hogy teljesüljön ez az álmom?"
Mit teszel annak, aki hajlandó erre?
Ismeretlennek, mégy csak önmaga által választott becenevét is titkolónak miért legyk bérgyilkos-társa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!