Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez igaz, hogy 2020-ban sem...

Ez igaz, hogy 2020-ban sem lesz 30 foknál melegebb nyáron?

Figyelt kérdés
Dávid naptár szerint ez vár ránk! Csak én érzem úgy, hogy kb 3 éve elmarad mostanság a nyár? Tavaly is 1x volt csak hőségriadó, 2018-ban pedig 1x sem.
2020. febr. 23. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

De ez miért ezo? xd

Én megjósolom neked, hogy idén se fogom tudni hány fok van kint, mert az irodában/lakásban fogok rohadni. Mint mindig. Ez pl az egy biztos.

2020. febr. 24. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Hol?

Remélem, a hűtőládámban ennél jóval hidegebb - és a szalonnasütő nyársam alatt jóval melegebb lesz.

.

Ha városállam lenne Magyarország, az előrejelzések sokkal egyértelműbbek lennének.

Elég ferdegondolkodásúnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt hihesse, Békéscabán és Sopronban aznap ugyanaz az idő!

2020. febr. 24. 12:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen megnéztem, valóban volt több hőségriadó is tavaly nyáron de én abból semmit nem érzetem meg itt Miskolcon, és azt is max 35 fokra adták ki nem 40-42 re, emiatt sem emlékszem már rá. Viszont én úgy érzem h vmi nagyon megváltozott 2018 óta! Azt h nem esik a hó mostanában valóban a klímaváltozásra vezethető vissza de ezek az enyhe nyarak... inkább egy enyhe jégkorszak közelít felénk mintsem globális felmelegedés
2020. febr. 24. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

Ezt így nem lehet megjósolni. (Vagyis ebben a kategóriában meglehetne, de amúgy meg nyipváb senki sem lát a jövőbe 😃 )

Kicsi az esély rá, hogy ne legyenek hőhullámok.

A hosszantartó szárazság az borítékolható, mint ahogyan a hirtelen lezúduló 1-3 havi csapadék is. Ez a globális felmelegedés hatása nálunk.

Szóval kérdés inkább csak az, hogy az aszályos időszak alatt jön-e ide olyan forró hőhullám, illetve hogy a viharuk szívnak-e majd maguk mögött afrikai forró levegőt. Még a 40 fok sem kizárt,minden esélyünk megvan rá. És akkor can szerencsénk, ha nem lesz ilyen. Gyakorlatilag kinyírná a mezőgazdaságot.

2020. febr. 24. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is miskolci vagyok, de az ég őrizzen meg a kánikulától, pusztulok meg az ilyen melegben. A havat meg a kemény hideget sem szeretem.
2020. febr. 25. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!