Mi a véleményetek erről az érdekes összetételű oldalról?
zsidók,ufók,Obama láv,cion könyve,magyar korona,pentagramma,Lucifer,Nibiru,2012,Jézus + egy csipet magyar underground zene! :D
ÉS Mindez egy helyen: www.astarseran2012.com
Nem vagyok vallásos,de ez nagyon szekta "szagú" nekem..
Sokat néztem régebben,amikor még csak ufókról írt ez a lány,de amint elkezdődött ez a lucifer őrület,nem igazán tudom hova tenni ezt az egészet.Az Astar Commanddal nincs bajom,(állítólagos földönkívüliek,akik baj esetén intézkednek,hogy a kintiek evakuálják a fontos és értékes embereket:S )De mióta Lucifer,meg zsidók,meg cion,és mindemellett nagy magyarkodás,vagy csak én nem látom átt a dolgokat?Nézzétek már meg kérlek,mert lehet én vagyok a hülye,és félreértek valamit..
Vagy ez is hasonlít a spirituális sátánizmushoz?Mert szerintem ha valaki a Sátán nevét élteti,az szimbólikusan csak a negatívat fogja éltetni,mivel ez a kitalált név ezer év óta csak negatív energiát szívott magába,mindenki rossznak tulajdonította,beszívta ezeket az energiákat,s ha mástól nem is,tényleg gonosszá vált.
Nos tehát mi a véleményetek erről a tálcán felhalmozott vegyesköretről??
Röviden:BETEG
Nem lehet ezt valahogy betiltani?
Ráadásul szegény Ákost is volt pofája feltenni...
Felháborító, ilyenektől hülyülnek meg az emberek...
nos,akkor nemcsak én vélek felfedezni néminemű ellentmondásokat,ugye?!
Mondjuk először nem a betiltás jutott eszembe,hanem inkább meg kéne fejtenem ennek a lánynak a lelki világát,mégis hogy hozhatta ezeket így össze egy lapra?Vajon Astar Sherannak mi köze lehet mindehez,azt még csak el sem tudom képzeli,mivel ő plejádi,és korántsem a gonosz oldalhoz rakja a legenda,tehát nem értem miért csinál belőle antikrisztust,meg hogy képzeli.Én felfedezni vélek még egy csipet szcientológiát is a dologban,amit mindannyian tudunk,hogy miféle "vallás".Lassacskán feláll a szőr a hátamon,pedig nem is szőrös..:s jajj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!