Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ez az energia dolog, és...

Mi ez az energia dolog, és hogy működik?

Figyelt kérdés
Tele vna minden ezzel a fura vallásturmixal, ami valahogy a vonzás törvényén át a palo santo égetésen keresztül, még az angyalokig is eljut, miközben állítja hogy mind rezgések vagyunk, istent szeressük, de amúgy reinkarnálódunk. Ez milyen vallás, vagy hogy működik? Miért futni bele ilyen sokszor?
2020. febr. 5. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, nem tudom milyen vallás, hasonló az elektromossághoz, már szinte mindenhol van. s ott az elektromágneses mező.. (nem tudom más technikai eszközhöz hasonlítani :( )

na de youtubon, s a googleban találhatsz megoldásokat, hogy megtapasztald az energiát (remélem)

próbáld ki ezeket:

https://www.youtube.com/watch?v=WrwZ_YH9iXI

https://www.youtube.com/watch?v=RU0bWRo13t0

(itt a kristályos vagy mit tartanak a kezükben, azt mi nem csináltuk...remélem elmondják :) )

ebben nekem is vannak kételyeim (nem elemeztem/próbáltam)

https://www.youtube.com/watch?v=RmAnFInPym8

Ilyesmikre gondoltam chi-vel egyszerűbb keresgélni

2020. febr. 5. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
2020. febr. 5. 01:04
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Elég ha komolyan veszed a star wars tanításait az erőről.
2020. febr. 5. 02:54
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
3-al egyetertek.
2020. febr. 5. 03:16
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Amit leírtál a kérdésedben az egy nagy mix (katyvasz) tudományosan csengő szavakból. Szemfényvesztés amivel lét tudnak lehúzni a hiszékenyekről. Ráadásul egymást ütő tanokkal, ld. reinkarnáció vs. monoteista hit nem igazán fér össze.
2020. febr. 5. 11:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen egyébként emiatt is kérdeztem rá, hog yez számomra is kicsit katyvasz, de sokszor van hogy az ember csak nem tud eleget, de kis keresztény kis buddhista kis okkultizmus és mágia, kis ez kis az, meg még az összes cikk elején a fizikusok az atomszintű rezgésekről mit mondanak, és így nem tudtam már hova tenni, azon túl hogy alegnagyobb része szerencsére nem káros, és ha valaki olyasmiért fizet amitől utána a hit miatt jól érzi magát az talán még nem olyna rossz
2020. febr. 5. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Energia:

[link]

Gondolom te is jártál fizikára általánosban...

Bár azt a katyvaszt nem értem amit a kérdés leírásában írsz...

A vonzás törvényét gravitációnak hívják: [link]

Illetve nézz utána a húrelméletnek is: [link]

2020. febr. 9. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!