Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lehet valami?

Ez lehet valami?

Figyelt kérdés

Előszőr is egyik este lefeküdtem aludni és mikor még hát ugye próbáltam aludni de hallottam valamit .Ahhoz tudnám hasonlítani amikor valaki hosszan nyög de ugy mintha sírna és fájna valamilye(öreg férfi hangon)

De úgy hallom mintha egy kagylóból hallanám hisz tudjátok milyen a hangzása (ha a fuledet egy kagylohoz rakod)

2020. febr. 3. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Macskák bagzanak a közelben. Rémes tud lenni.
2020. febr. 3. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bármi is
2020. febr. 3. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
ne törődj vele, ilyen amikor egy szellem maszturbál.
2020. febr. 4. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó :DDD
2020. febr. 4. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ilyet én is hallottam egyszer. Pont ilyet, csak nöi hangon. Azon az estén, elalvás előtt egy újságcikken járt az eszem, amiben olyasmiről volt szó, hogy éjjel nem tanácsos sötétben a tükörbe bámulni, de nem írták, miért. Nos, az ágyammal szemben volt a nagy, egészalakos tükör és miközben feküdtem a szinte teljesen sötét szobában, bámultam a tükröt, de persze jó ideig semmi nem történt, mígnem egyszer a másik szoba irányából jött egy ilyen elnyújtott kínlódó nyögés, sírás szerű megmagyarázhatatlan hang. Hát, eléggé elborzadtam és inkább felhagytam a tükrös kisérlettel. Amúgy a másik emlitett szobában anyám tartózkodott, aki elaludt a tv előtt. Hallottam a tv-t halkan és anyám egyenletes horkolását, de nem onnan származott a hang és jóval hangosabb is volt. Nem tudom, mi volt, de nem szívesen hallanám még egyszer. Bagzó macskák hangját ismerem. Rémes, de ez másabb volt.
2020. febr. 4. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző, ez nagyon félelmetes lehetett.
2020. febr. 5. 00:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ekkora szélben amikor össze-vissza tép a vihar mindent az lenne furcsa ha nem hallanál hangokat :) de inkább ezt halld mintsem hogy viszi a cserepet a vihar :)
2020. febr. 5. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!