Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Minden az akaratom ellenére...

Minden az akaratom ellenére történik? Ez a bevonzás?

Figyelt kérdés
Pl. gondolok arra, hogy csak ne találkozzak XY-nal, és hogyne hogy találkozok vele, az ellenemre! Igen, talán egy apróság ez, de ha nagy dolgokban is így működik, cseszhetem az egészet?
2020. jan. 29. 14:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

# 8. Igen, így igaz, aki nem hisz ebben, nem tudom minek kotyog bele feleslegesen!

A többieknek köszönöm a választ.

2020. jan. 29. 19:24
 12/14 A kérdező kommentje:
# 10. Ezt megjegyzem, köszi! Sajnos még mindig a félelem vezérel. Túlzottan félek, mélyen tudat alatt is, és amúgy is. A félelem szinte elnyeli a lelkemet. És ráadásul nem hiszek magamban, és utálom is magamat. Ez olyan mint egy mocsár, állandóan lefelé húz, míg fel nem adom. Még abban is kételkedek hogy érdemes-e küzdeni, vagy adjam meg magam. Az utóbbi felé hajlok. Az könnyebbnek tűnik. De azt hiszem túl nagy a tét. Egyáltalán nem mindegy hogy hogyan fogom végezni. A lelkemnek biztosan nem mindegy..
2020. jan. 29. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

A gondolatod akörül forog, hogy találkozol vele. Ezt hiába taszítod(5%), ha közben minden gondolatoddal teremted(95%)azt a helyzetet.

Gobdolj arra hogy találkozómentes napod lesz.

Ne arra amit nem akarsz, hanem amit akarsz. Ez első évfolyamos fizika.

2020. jan. 29. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyan már, felejtsd el a magadat lekicsinylő énedet! Állítsd meg a lehúzó gondolatokat, avagy engedd tovább, mint ami nem a te dolgod. Tudatosan maradj felülemelkedve. Nincs mitől rettegni, csak érzékeld, h mindenre képes vagy, bármi kerül az utadba, csak olyan feladattal(gonddal) találkozol amire minden készséged, erőd, eszközöd megvan, hogy a javadra váljon. *"Az élet jót akar nekem."
2020. jan. 31. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!