Valakinek van erre magyarázata? Egymás után két napja ugyanaz a tárgy leesik a polcról.
Figyelt kérdés
Itt a szobámban, késő este. Kicsit be vagyok tojva. Nem hülyéskedek, tényleg.2020. jan. 28. 00:01
1/8 anonim válasza:
Mi esik le?
Mert a képeslap és a vasüllő közt van különbség,
2/8 anonim válasza:
Este alvás előtt helyezd a földre így kicseszel a szellemmel aki lelökdösi őket. Lehet, hogy visszarakja a polcra.
3/8 anonim válasza:
A Sátán bele akar költözni a hamutálba, de azt már egy démon lakja és lökdösik egymást a jó helyért, így leesik állandóan.
Légy igazságos. Törd ketté, hogy mindkettejük megelégedjen és úgy tedd vissza. Meglásd többet nem fog leesni
4/8 anonim válasza:
:D Csekkold a polcod hogy nem e slégen lejt-e, mert van, hogy nem mindig van vízszintbe és olyankor fizikai törvények szerint lecsúszhat a tárgy róla.
5/8 anonim válasza:
:D Nem tudom mi annak a neve amivel azt szokták csekkolni, hogy vízszintesen van-e a polc. Olyannal kéne csekkolnod.
6/8 anonim válasza:
Rossz a polc, huzat van, menetrend szerű járat amitől megrázkódik valami (vonat, metro, villamos)...
7/8 A kérdező kommentje:
Este sötétben hogy lenne már huzat?:) Egyébként tényleg könnyebb tárgyról van szó. Én nagyon meglepődtem és beijedtem. A polc nem ferde. Nálam szkeptikusabb ember nem nagyon van, nem hiszek a szellemekben. Csak a magyarázatot nem találom.
2020. jan. 28. 11:37
8/8 anonim válasza:
azóta történt ilyen veled kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!