Kisgyerekként miért nem emlékeztem az előző életemre?
Azt olvastam az interneten hogy a kisgyerekek kb 5 éves korig emlékeznek előző életeikre.
Ki is kérdeztem a szüleimet és azt mondták hogy én egy szót sem mondtam ilyenekről.
Most vagy velem van a baj , vagy ők nem emlékeznek !!!
Lehet emlékeztél csak a szüleid nem foglalkoztak vele, nem kérdeztek vagy nem mesélték....
Anyukám Bölcsődei gondozó, ott hallott érdekes sztorikat, mikor megkérdezte a gyerekeket...Pl a kis srác bicegett, megkérdezte, azt mondta autó balesetben törte el, mikor a barátaival mentek haza.... 1,5 éves volt, és a szülei nem karamboloztak...
Én kb értettem az angolt, s rajzokon simán kiolvashatóak a gyerekdalok (kottája), sosem "olvastuk" hallásra tanultuk őket emiatt fura... (de ez saját kutatással derült ki, sosem érdeklődtek a múlt miatt, ami szerintem természetes, fölösleges, hisz már egy másik életet élsz, nem véletlen "tiszta lappal")
Azért amiért felnőtt korodban sem emlékszel rá... - ebből nem nehéz kikövetkeztetned hogy miért.
Apropó, most van kb. 7,6 milliárd ember a földön, 1900-ban kb. 1,6 Mrd volt, honnan jött elő 6 milliárdnyi új lélek?
Én úgy tudom hogy a lelkek száma korlátlan.
A lelkek nem születnek és nem halnak meg.
Bizonyíték???
Vagy csak a szád nagy??
Mert megitattak a feledés vizével. Ezért nem emlékszel.
Életed során pedig agymostak. (Ne sértődj meg, ez általános értelemben igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!