Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kisgyerekként miért nem...

Kisgyerekként miért nem emlékeztem az előző életemre?

Figyelt kérdés

Azt olvastam az interneten hogy a kisgyerekek kb 5 éves korig emlékeznek előző életeikre.

Ki is kérdeztem a szüleimet és azt mondták hogy én egy szót sem mondtam ilyenekről.

Most vagy velem van a baj , vagy ők nem emlékeznek !!!

#előző élet #születés elôtt
2020. jan. 24. 17:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Azért, mert az előző testedben lévő információk/emlékek nem tudtak átáramolni az újba, mert semmi kapcsolat nincs a kettő között. Azok a régi emlékek ott ragadtak a régiben testben, következtetésképpen 5 éves korodig sem emlékezhetsz rá.
2020. jan. 24. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet emlékeztél csak a szüleid nem foglalkoztak vele, nem kérdeztek vagy nem mesélték....

Anyukám Bölcsődei gondozó, ott hallott érdekes sztorikat, mikor megkérdezte a gyerekeket...Pl a kis srác bicegett, megkérdezte, azt mondta autó balesetben törte el, mikor a barátaival mentek haza.... 1,5 éves volt, és a szülei nem karamboloztak...

Én kb értettem az angolt, s rajzokon simán kiolvashatóak a gyerekdalok (kottája), sosem "olvastuk" hallásra tanultuk őket emiatt fura... (de ez saját kutatással derült ki, sosem érdeklődtek a múlt miatt, ami szerintem természetes, fölösleges, hisz már egy másik életet élsz, nem véletlen "tiszta lappal")

2020. jan. 24. 17:53
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

Azért amiért felnőtt korodban sem emlékszel rá... - ebből nem nehéz kikövetkeztetned hogy miért.

Apropó, most van kb. 7,6 milliárd ember a földön, 1900-ban kb. 1,6 Mrd volt, honnan jött elő 6 milliárdnyi új lélek?

2020. jan. 24. 18:29
 4/13 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom hogy a lelkek száma korlátlan.

A lelkek nem születnek és nem halnak meg.

2020. jan. 24. 19:36
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Mert nem volt előző életed. És következő sem lesz.
2020. jan. 24. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:
21%
mert ilyen nem létezik
2020. jan. 24. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt nèzzük hogy embernek 12-13 álma van egy ejszaka alatt amiböl felébredve egyre max kettöre vagy egyre sem emlékszik, akkor mit vàrunk hogy majd èlet elötti szakasz csak ugy beugrik? Megesik csak èpp nagyon nem általános.
2020. jan. 24. 22:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak emlékképeim. Úgy emlékeztem dolgokra, helyekre, hogy soha nem jártam ott, mégis tudtam, hogy a következő sikátorban milyen házak vannak. (Róma) Aztán belém magyarázták, hogy ez csak deja vu-érzés volt. Nem tudom, mi az igazság. Furcsa érzés volt, az biztos.
2020. jan. 25. 00:36
 9/13 A kérdező kommentje:

Bizonyíték???

Vagy csak a szád nagy??

2020. jan. 25. 09:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Mert megitattak a feledés vizével. Ezért nem emlékszel.

Életed során pedig agymostak. (Ne sértődj meg, ez általános értelemben igaz)

2020. jan. 27. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!