Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy közös két...

Mit jelent az, hogy közös két embernek a szellemisége?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen? Ti hisztek benne?

Tudjátok elvileg van test(ez tuti), lèlek szellem....

2020. jan. 18. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennek fuss neki még egyszer, mert ez így nagyon zavaros.

A szellemiség, a szellem, a lélek - mind különböző fogalmak. Pontosan mire gondolsz?

2020. jan. 18. 17:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Amikor azt mondják, hogy két ember közös szellemiségből származik, akkor az még a lèlektársi kapcsolatnál is erősebb?

Röviden, ez így helyes?

testi kapcsolat<lelki kapcsolat<szellemi kapcsolat

2020. jan. 18. 17:55
 3/5 anonim válasza:
Nem elég pontos a kérdés
2020. jan. 18. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjuk is, már én is belezavarodtam.
2020. jan. 18. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Közös szellemiségben működhet bármi aminek ugyanaz a célja,emberek,iskola,projekt akármi,biztos gyerek vagy...nem létezik "közös szellemi származás",csak azonos gondolkodásmód,reakciók,következtetések ha 2 ember mondjuk ugyanazon lélekcsaládból szellemi szinten kapcsolódik egymáshoz,mert eljutottak a fejlődés mentális síkjára..az emberiség zöme viszont az érzelmi skálán mozog,még az egymásra fröcsögő tudományos,politikai réteg is...

a 3 szint testi-lelki-szellemi pedig nem választható el egymástól,ha lefexel valakivel abban benne van mindened,de még a tescós pénztárossal is energiát-információt cserélsz..

De részben igen,vannak fajok,akik közvetlen a mentálsíkról inkarnálódnak tanítani,kapukat nyitni,energiagyógyászok,küldöttek,vándorok,segítők akik könnyebben egymásrarezonálnak,összedolgoznak,mert onnan egységteremtés zajlik...

nem,nem erősebb a lélektársi kapcsolatnál..egyébiránt pedig a drakónida hüllő faj is onnan jött,csaképp fordítva vannak bekötve,mert az érzelmi testüket jöttek kifejleszteni,vagyis le vannak maradva,szóval ember legyen a talpán én most itt befejeztem :D

2020. jan. 18. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!