Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mikor van fogyó hold a bakban?...

Mikor van fogyó hold a bakban? Szőrtelenítéshez kellene, mert úgy hallottam hogy ha ilyenkor epilálok akkor egy idő után már gyengébb lesz a szőrzet.

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 20:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kultúrált válaszokat,de több helyen is olvastam hogy bevált embereknek.

Én is mióta fogyó holdnál szőrtelenítek sokkal ritkább a szőrzetem a lábamon,ennyit a sok okosról

2010. okt. 26. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképp fel kéne hívni az EZO TV-n Amáliát (sejtlátó), Zeuszt (tisztánlátó), majd megjósoltatni Dragonnal, hogy mikor hívd fel Rektáliát (szőrlátó). Március utáni első teliholdkor elmész szőrtüszőlevéltelre és 3 gyógymágnessel energizálod magad.

Tényleg működik, és max 22-es IQ szükséges hozzá.

2011. jan. 9. 14:33
 13/14 anonim válasza:
Placebo dolog ez is! Ha nem hiszed, járj utána! :)
2011. jan. 9. 17:09
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

A hold szűz, oroszlán jegyben tartózkodása alatt kerülni érdemes a szőrtelenítést, az alábbi cíkk szerint is.

KÉTELKEDŐKNEK:

Aki csak tudományosan igazolt dolgokban hisz, javaslom, járjon utána, ehhez kiindulópontnak javaslom:

[link]

"A holdállások és holdfázisok hajvágásra, hajnövekedésre való hatását már az ókorban is megfigyelték. ... A Hold Szűz jegyben való tartózkodása is erősíti a hajat és a szőrzetet, ezt szintén sok ezer éves megfigyelések támasztják alá, és ezeket a megfigyeléseket a modern kori fizikai, biofizikai, kvantumfizikai és biokémiai kutatások is igazolják, illetve alátámasztják, megerősítik. ... Tehát, ha hisz benne valaki, ha nem, a testünkre is hatással vannak a kozmoszban lejátszódó jelenségek és hatások, s így különösen a Földünkhöz legközelebb lévő és keringő Hold hatásai a Földre és a Földön lévő valamennyi élő és élettelen dologra, tényezőre."

Aki a tudományos vizsgálatokon túl mások tapasztalatairól hallva saját maga is megvizsgálná:

[link]

Vélemény sokféle lehet, nekem a kipróbálás utáni véleményem a mérvadó.

(1.old.utolsó)

2011. jan. 10. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!