Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gyerekkoromban ismeretlen...

Gyerekkoromban ismeretlen nyelven beszéltem de szüleim nem rögzítették, van még esély, hogy megtudjam melyik nyelv volt az?

Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 00:47
 1/8 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
79%

A kétéves kisfiam is ismeretlen nyelven beszél, bár már számos magyar szó vegyül bele. Leginkább olyan, mintha egy japán busmanul próbálna beszélni... vagy egy busman japánul.

Lehet hogy előző életében busman szamuráj volt? Vagy japán ndunugyökér-begyűjtő?

2020. jan. 12. 00:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg komolyan írtam, nem viccből.
2020. jan. 12. 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Regressziós hipnózis, de csak valódi pszichológusnál, ne kuruzslónál.
2020. jan. 12. 01:43
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem külföldiül beszéltél és nem is holt nyelven. Hanem csak kicsi voltál. Sok gyerek halandzsázik amíg kicsi, de attól még az nem egy hivatakos nyelv. Ezt nem fogod megtudni, mivel nem is létezik az a nyelv amit beszéltél. Szimplán csak próbáltál beszélni, esetleg csak gügyörésztél.
2020. jan. 12. 01:49
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Halandzsa.
2020. jan. 12. 01:53
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
néha azt sem tudom hogy magyarul néztem-e a filmet, vagy angolul csak annyira átjött minden hogy annak hittem. tehát biztos hogy nem beszéltél te semmilyen létező nyelven.
2020. jan. 12. 04:14
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Ma van a szerencse napod: úgy mondják, hogy Halandzsa. Igen sok gyerek beszéli.
2020. jan. 12. 09:08
 8/8 anonymousreview60 ***** válasza:
83%
Halandzsa. A gyerek elkezdi összerendelni a tevékenységeket és a dolgokat hangsorokkal, még nem veszi figyelembe az anyanyelvet, annak szavait szabályait. Az emberi agy ligikát akar bele látni, emiatt többé-kevésbé logikusan nyelvnek kategorizàlja be. Nyelvnek byekv, csak sosem létezett.
2020. jan. 12. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!