Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehet elengedni azt amit...

Hogy lehet elengedni azt amit akarsz?

Figyelt kérdés
Nektek mi segít elengedni az akarást? Hogy adott dolgot ne akarjátok többé? Megkeseríti az életem hogy egy baráti kapcsolatom lezáródására a miérteket keresem és nem kapok hiába kértem, hónapok teltek el.
2020. jan. 10. 18:12
 1/5 gublug ***** válasza:
42%

Az elengedes a szivbol tortenik.

A sziveddel kell dolgoznod. Ott lakik a lelked. (A krisnasok, es a kinaiak szerint biztos)

Tehat lelki gyakorlatokat kell vegezned erdeklodesedtol es fejlettsegedtol fuggoen.

Az ima egy altalanos gyakorlat ami egyszeru de rendkivul eros.

De termeszetesen sok masik is van.

Ha valamilyen hagyomanyvonal/eletmod akkor jarj utana a filozofiajanak, hogy az mit mond es hogy segiti az elengedest.

Roviden tomoren ennyi.

Az en esetemben az egyik keleti filozofia segitseget hivom mely tobb ezer eves es preciz valaszokat ad.

2020. jan. 10. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy hogy átéled annak minden kínját

Azért vonzottad be

Ha feldolgoztad azt amit ez előhozott belőled automatikusan meg fog szűnni a kapcsolat

De az is lehet hogy teljesen más célja van az egésznek csak te álsz rosszul hozzá

Minden esetre a karma nem kívánságmusor, hogy ez köll azt meg elengedem

2020. jan. 10. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Amúgy szép kis barát vagy te ha ennyire szabadulni akarsz a barátodtól

Vagy nem is a barátod?

2020. jan. 10. 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi a fene? Ő szabadult tőlem, én pedig már csak a fejemben járt válaszok nélküli miértektől szabadulnék.
2020. jan. 11. 02:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Így már világos

Nem élted át a szétvalas okozta keserű érzéseket, ezért nem hagy nyugodni

2020. jan. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!