Na, ezt magyarázza el valaki?!
Szóval félálomban voltam és egy hegy tetején indián férfiak ültek egy tűz körül: beszélgettek,nevetgéltek én meg figyeltem őket.Egyszer csak a hegycsúcson álltam és néztem a völgyet,ekkor egy indián a vállam felet a karjával végig mutatott a tájon és azt mondta,hogy : Sohola.
Aztán hatalmas sötétség vett körül és szinte mennydörgő hangon erélyesen hallottam mégegyszer:SOHOLA!
Felkeltem és gyorsan googlini kezdtem,hogy mi az,mert ezt a szót még sosem hallottam életemben!
Eredmény: SHohola az egy hely Pennsylvániában,ahol régen indiánok éltek!!!És ugyan olyan a tájképe,mint álmomban!!
"egy hegy tetején" = azt jelképezi keresed a spirituális értelmét az életnek. A város fölé magasodó hegy a felsőbb értelmet, magasztos tudás vágyát jelenti. Míg itt lent élünk mi emberek a hétköznapi mókuskerékben, addig a fellegekben létezik egy transzcendens, szellemi értelem, ami a materiális világ fölé emelkedik
"indián férfiak ültek egy tűz körül:"=
Az ősi spiritualitást jelenti. Ők testesítik meg az álmaidban az igaz úton járókat
"indián a vállam felet a karjával végig mutatott a tájon és azt mondta,hogy : Sohola."
Tudat alatt nem hiszed, hogy jó úton jársz. Sohola=soha=sehol nem találod meg azon az ösvényen a fényt, amin most jársz. Valószínűleg jót üzen a tudatalatti, mert rengeteg spirituális forrás közt elvész az igazi út! Érzed is, hogy nem az az irányvonal a helyes, amin most jársz
"Aztán hatalmas sötétség vett körül és szinte mennydörgő hangon erélyesen hallottam mégegyszer:SOHOLA!"
Ez az utad vége, ha nem térsz le róla.
ÉRTELMEZÉS: új utakat, értelmeket kell keresned
Köszi a válaszokat!
Nem lehet,hogy valahogy véletlenül "rácsatlakoztam" az ő világjukra?
Olyan nincs,hogy az agyam csak úgy kitalálta annak a létező helységnek a nevét!
Nem találtam meg,azt amit te mondasz,de most találtam egy angol nyelvű oldalt,ahol azt írják,hogy "Place of Peace",tehát a "béke helye"-t jelent indián nyelven.
Ez annyira brutális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!