Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan gondoltatok a szerelemr...

Hogyan gondoltatok a szerelemre amikor az életetekbe jött? Épp akkor, hogyan álltatok hozzá?

Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Mikor nem volt vágytam rá, mikor lett, rettegtem tőle.

Komolyan az első dolog amit a kapcsolat elején érzek az a félelem, de nem csak sima félelem, borzasztó kín tudni, hogy akaratomon kívül kialakítok egy érzelmi köteléket, olyasmit ami bármire rávehet. Nekem csak ezután jön a rózsaszín köd mondjuk az csak pár napig tart és vége. Ez a pár nap viszont elég arra, hogy felforgassam az életem valaki miatt aki nem érdemli meg, vagy hogy látni kezdjem milyen valójában a másik.

2020. jan. 3. 19:47
 2/8 Girlll3 ***** válasza:
Nem foglalkoztam vele
2020. jan. 3. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Én egy ajándéknak fogom fel, de idáig nem sokszor volt részem kölcsönös szerelemben. Tkp utoljára már majd egy évtizede, úgyhogy itt az ideje egy újabbnak. Az élet rövid és minden ilyen lehetőséget meg kell ragadni.
2020. jan. 3. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Izgalmas, de hosszú távon sok energiát leszív.. és persze a rózsaszín köd. Merthogy férfiaknal is van ilyen, nem is kicsi 😄
2020. jan. 3. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Legutoljára a férjem jött az életembe, mint szerelem. akkor már azt gondoltam, hogy 30 évesen, dagadtan soha többé nem lesz senkim. de tévedtem :)
2020. jan. 3. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
57%

Arra gondoltam, hogy egy kapcsolatot az elköteleződés éltet, tudatosan kell működtetnie a két félnek. Ha nem jó benne valami, az az én hibám is. Szóval megelégedtem a párommal, igyekeztem jó irányba terelni a kapcsolatunkat.

Aztán jött valaki. Mintha az ég küldte volna, pont rá volt szükségem. A szavai simogatták a szívemet, éreztette velem, hogy szerethető vagyok. Már rég tapasztaltam olyan megértést, és nem is fordult még más ilyen figyelemmel irányomba. Izgalmas volt a vele töltött idő, mégis biztonságban éreztem magam vele. Valahogy ismerős volt.

Soha nem lehettünk igazán együtt, mert addigra megházasodtam, neki is volt családja.

2020. jan. 3. 21:38
 7/8 Blade Bone ***** válasza:
Csak titkon reménykedtem ilyesmiben, mert nem gondoltam hogy valaha meg tudok szeretni valakit.
2020. jan. 3. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek mi köze van az ezotériához?
2020. jan. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!