Telepátia vagy más?
Sziasztok!
Az alapszituációval kezdeném, hogy belelássatok a kapcsolatunkba. Én 20/L Ő 20/F. A legjobb fiúbarátomról van szó, akivel mindent át tudok beszélni tabutémák nélkül, annak ellenére
hogy nagyon nagy a távolság közöttünk. Ennek ellenére is, van közös témánk, ilyen például a színház világa, a makettezés, egy kedvenc énekes, az éneklés, és az is, hogy itt töltünk egy kis időt a gyakorin. A kérdés az ő kívánságára is született.
Na, szóval... az utóbbi időben észrevettünk pár furcsaságot kettőnk között. Tegnap történt ugyanis, hogy a beszélgetés közben megemlítettem neki egy helyet, ahova imádok járni, meggysört inni. Erre benne megállt az ütőér, hogy pont nemrég írt egy gyakoris kérdés alá egy ugyanilyen tartalmú kommentet.
De volt már arra is példa, hogy sorozatokról beszéltünk, és ugyanarra a sorozatra gondoltunk, majd leírtuk egymásnak ugyanabban az időben.
Ez telepátia lenne, vagy más? Lehetséges, hogy ennyire nagy az összhang egy találkozás után is?Kérlek titeket, csak azok válaszoljanak, akik érdemben hozzá is tudnak tenni valamit.Mindketten számítunk a bíztató válaszokra.
Köszönjük szépen előre is!
Lehet jobb, ha nem tudjuk akkor meg.
Köszi, viszont kívánom! :)
Szia!
Szerintem, és ez saját tapasztalat, a telepátia többet mutat a kapcsolatok szempontjából. Sok közös vonás + telepátia = harmónikus kapcsolat.
Nálam is pont így történt. Úgy 5 évig elvoltunk, kerestük az igazit (egyikőnknek se volt még akkor kapcsolata), aztán a sok közös program meghozta a nagy döntést. És már két éve együtt vagyunk. :)
Ti döntitek mi lesz belőle, de már ebből látszik, hogy nagy az összhang.
Sok sikert!
26/N
12. Most teljesen összezavartál. Két ellentétes vélemény... egy jó barátságról és egy sikeres kapcsolatról. De köszönöm!
Valaki tudna még hozzáfűzni valamit?
Mondjuk azt,hogy nézz utána a telepaták érzékelési képességének és az információvételnek,értelmezésnek,tudásnak valamint az ikerlélek fogalmának is,a googlin nem tart semeddig ahelyett,hogy az első hülyeséget benyalod...sorry..
Egy telepata akár távérzékeléssel is képes "látni" minden egyes gondolatodat,de MINDEGYIK magadban kimondott szavadat,nemhogy ha melletted áll...egy meggysör és egy betalált sorozat marhakevés..
Nincs olyan,hogy ikerláng..iker és duállélek társ van,ami te magad vagy fordított felállásokban...előbbi szinte pont ugyanúgy néz ki mint te csak ellenkező nemű,ugyanazokat a dolgokat szereti,de talán még a hónaljmosási technikája is azonos...nem tudom mennyire szereted magad,akik találkoztak azt mondják teljesen ellaposodik pár év után,ki szereti annyira önmagát,hogy csak magába legyen állandó jelleggel...a duálpár is nagyon hasonlít hozzád miközben egyenes ellentéted és akár 20 év korkülönbség is lehet köztetek...ő az akivel mágnesként vonzotok egymást,belőle hajszálra ugyanazok a tulajdonságok hiányoznak ami tebenned megvan és fordítva,ellenpólusai vagytok a másiknak,de pont ugyanazokat képzeld...
azonban mindkettővel való találkozás előtt már legalább 2 héttel megérzitek a transzcendens fordulatot...(valami történni fog ami tényleg jelentős és visszafordíthatatlan)mindennap egyre intenzívebben és hozzá felemelő belső örömöt...ez komoly..de egyikből sem lesz valódi szerelem,mert ők te nemmás mint te vagy, spirituális egység ha úgy teccik...(lélekesszencia azonosság)
Összhang lehet,ha tényleg sok mindenben találkozik az ízlésetek,karma is lehet a háttérben a budapesti találkozók miatt,de akár énis ott lehettem a színház előtt ugyanabban az időpontban ez már sosem derül ki,mert nem emléxem...nagyon fiatalok vagytok és egymásrarezonáltatok (ebben a korban könnyű) egy láthatatlan kötelék lesz köztetek amin keresztül megy az információáramlás,érzelmek stb...elég ez jó ez ha folyamatosan tápláljátok,emelik egymást lélekben,szívben és szellemileg...(az ízlésetek kiváló elismerésem)
Ha erősebb a kapcsolat köztetek akkor lehet,hogy ugyanazon lélekcsaládból származtok,de akkor is hasonlítonotok kell egymásra fizikailag is,vagyis olyan nincs,hogy egyikőtök szeme barna a másiké meg kék..
Valószínűleg telepátia. A telepátia lehet egy-két ember közt erősebb mint másoknál, pl. köztem és muterom közt elég sokszor van olyan, hogy egyszerre hívjuk egymást, vagy hogy pont a másikra gondolunk amikor bejön az ajtón, stb... ez ugyan így a párommal is megvan. Persze vannak random telepátia pillanatok is, amikor egy régi ismerősről beszélgettek, és ő felhív telefonon.
Általában akkor szokott ez létrejönni ha:
1.: egyszerre gondol két fél a másikra, másikkal kapcsolatban valamire (random telepátia)
2.: erős kapcsolat van két ember közt, ilyenkor akár egymás mondatait is képesek befejezni.
Az, hogy ez az erős kapcsolat milyen típusú (szülő-gyerek, legjobb barát, szerelem, stb...) nem nagyon számít, ha megvan az összhang. Ugyan így, nem biztos hogy azokkal akik közel állnak hozzád meglesz az összhang. Nem tudom mitől függ, de van ilyen, hogy telepátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!