Telepátia vagy más?
Sziasztok!
Az alapszituációval kezdeném, hogy belelássatok a kapcsolatunkba. Én 20/L Ő 20/F. A legjobb fiúbarátomról van szó, akivel mindent át tudok beszélni tabutémák nélkül, annak ellenére
hogy nagyon nagy a távolság közöttünk. Ennek ellenére is, van közös témánk, ilyen például a színház világa, a makettezés, egy kedvenc énekes, az éneklés, és az is, hogy itt töltünk egy kis időt a gyakorin. A kérdés az ő kívánságára is született.
Na, szóval... az utóbbi időben észrevettünk pár furcsaságot kettőnk között. Tegnap történt ugyanis, hogy a beszélgetés közben megemlítettem neki egy helyet, ahova imádok járni, meggysört inni. Erre benne megállt az ütőér, hogy pont nemrég írt egy gyakoris kérdés alá egy ugyanilyen tartalmú kommentet.
De volt már arra is példa, hogy sorozatokról beszéltünk, és ugyanarra a sorozatra gondoltunk, majd leírtuk egymásnak ugyanabban az időben.
Ez telepátia lenne, vagy más? Lehetséges, hogy ennyire nagy az összhang egy találkozás után is?Kérlek titeket, csak azok válaszoljanak, akik érdemben hozzá is tudnak tenni valamit.Mindketten számítunk a bíztató válaszokra.
Köszönjük szépen előre is!
"ikerláng"-nak is hivjak nemelyek az ilyesmit
vannak "sokan" igy vagyis mindenesetre nem ritkasagnak szamit
nagyon nagy valoszinuseggel kozvetlen "fizikai" kapcsolatban vagyis ha talalkoztok es egyutt elnetek leneletetek (ha "csak" igaz, legjobb baratkent is) akkor is meglenne ez az "osszhang"
mennyi ideje ismeritek egymast es ebbol mennyi ido volt az amikor valoban "kapcsolatban" is voltatok vagyis kommunikaltok egymassal
mert a masik meg az hogy szinten "sokan" vannak akik rovid ido alatt ezt hiszik hogy "ikelangok" (lelkitarsak erthetobben) es idovel megis kiderul hogy sokkal tobb az eltero vonas bennuk, "megsem illenek ossze" baratkent, haverkent se olyan jo a kapcsolatuk
Szóval, ezek szerint, ikerlelkek, lelkitársak vagyunk. Hm érdekes, eddig csak lánnyal éreztem ezt. Fiúnál még sohasem.
nagyon nagy valoszinuseggel kozvetlen "fizikai" kapcsolatban vagyis ha talalkoztok es egyutt elnetek leneletetek (ha "csak" igaz, legjobb baratkent is) akkor is meglenne ez az "osszhang"
Ezt elmondanád még egyszer érthetőbben kérlek? Arra gondolsz, hogy nem csak legjobb barátok vagyunk?
"mennyi ideje ismeritek egymast es ebbol mennyi ido volt az amikor valoban "kapcsolatban" is voltatok vagyis kommunikaltok egymassal?"
Több, mint 3 éve találkoztunk először, még akkor mint két idegen.
Aztán 2017-ben egymás mellett álltunk konkrétan egy hotel előtt, mint később kiderült.
Aztán 2018 március 15.-én voltunk Pesten ketten. És azóta csak egy musical miatt futottunk össze, de mindketten akkor mással voltunk.
Szóval az élőbeni kommunikációnk az egy napra tehető, a többit messengeren tesszük.
"mert a masik meg az hogy szinten "sokan" vannak akik rovid ido alatt ezt hiszik hogy ikerlangok"
nálunk ez szerintem már tényleg nem rövid idő, akkor ez nálunk nem opció
"nem csak legjobb barátok vagyunk?"
itt en elsosorban a "szemtol szembeni" talalkozasra, hosszabb "kozvetlen kapcsolatra", tehat élöben latjatok, haljatok egymast meg aztan attol fugg mi alakul ki belole
lehet tobb is mint baratsag, ez mindeg rajtatok mulik, kulon-kulon es együttvéve
ha mindketten baratsagot akartol akkor egyertelmu a dolog ahogy ez is ha tobbet
#4 nagyon sokat elirtam remelem ertheto volt azert
Lenyeg hogy eddig is termeszetessegel jott minden, nem?
ezutan is igy lehet rajtatok mulik
szoval nincs ebben semmi rossz, aggodni nem kell,
ami jo azt pedig nem szokta senki megtagadni magatol
de nem ilyenrol szolt kerdes hanem "telepatiarol"
idovel ezt is jobban kitapasztalhatjatok mikre vagytok kepesek, megerzeseitek vannak e vagy tobb, es mire is jo
ezoterikus dolgokkal szeretnetek foglalkozni? Mert ha mindketten tapasztalatlanok vagytok ilyen teren akkor rengeteg problemat es veszelyt jelenthet
"lehet tobb is mint baratsag, ez mindeg rajtatok mulik, kulon-kulon es együttvéve
ha mindketten baratsagot akartol akkor egyertelmu a dolog ahogy ez is ha tobbet"
Értem most már. Köszönjük szépen!
"Lenyeg hogy eddig is termeszetessegel jott minden, nem?"
igen, ha a természetesseg alatt ugyanazt értjük.Te mire gondolsz pontosan?
idovel ezt is jobban kitapasztalhatjatok mikre vagytok kepesek, megerzeseitek vannak e vagy tobb, es mire is jo
Majd megnézzük, köszi a tippet!
"ezoterikus dolgokkal szeretnetek foglalkozni?"
Nem, mi a színház világában találtuk meg önmagunkat.
"Mert ha mindketten tapasztalatlanok vagytok ilyen teren akkor rengeteg problemat es veszelyt jelenthet"
Milyen veszély? :0
Hülyeség. Mindent átbeszéltetek, hasonló az érdeklődési körötök, nem csoda hogy ugyanazt a sorozatot mondtátok.
A meggysör az meg sima véletlen. Nem kell mindent eltúlozni.
8# mikor átbeszéltük ezt, akkor pont az, hogy ellentétes véleménnyel voltunk a sorozatról, és fel se hoztuk előtte. Random jött, hogy magyar sorozatok és egyből írtuk le.
És nemcsak a meggysör volt közös, az egész hely is, amit megemlítettem neki
De köszi!
szinhaz vilagaban nem fogtok ezekkel veszelyekkel talalkozni, legalabbis ugy mintha direktben keresnetek
igy jobb ha nem is tudsz ezekrol a veszelyekrol
csak azokat erintik akik ezoteriaval foglalkoznak, de ott sem feltetlen
mindezt mondom csak telepatia miatt emlitettem, mivel hetkoznapokban ez nincs jelen legtobb embernel
akinel hasonlo jelen van az pedig melyebben bele akar merulni, es akkor nagyon konnyen rossz tarsasagba keveredhet, amirol nem is tudja csak ha mar keso
De most ennek lehet szinten tobb kara lett mint haszna hogy leirtam
nem?:D
Sok sokkert nektek mindenhez es
BÚÉK!
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!