Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Talán figyelmeztetni akart a...

Talán figyelmeztetni akart a haldokló nagymamám?

Figyelt kérdés
Nem rég elhunyt nagymamám,elég idős volt már, 84 éves, elég zavart állapotában volt már a halál előtti napokban, nem volt képben, engem is volt hogy másnak szólított. Azt mondta nekem, hogy vigyázzak a felüljarónál, ahol a buszok mennek de nyugodjak meg nem fogok meghalni. Annyira félelmetes volt, azóta ezen gondolkozok hogy csak a zavartság miatt lehetette vagy a haldokló emberek ilyeneket " előre láthatnak"?
2019. dec. 17. 20:48
 1/6 anonim válasza:
0%

100%

Btw, hol az a felüljáró?

Mert ott veszély fenyeget.

Ne. Menj. Oda.

Hamarosan majd át kell haladnod arrafelé. Vigyázz nagyon, várj és nézz körül.

Ui.: Te nem Vas Dóri vagy ;-;?

2019. dec. 17. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
14%

Abból sosem lesz baj ha vigyázol, de félni sem kell. Ismerek olyat, aki veszélyes környéken jár este és indulás előtt mindig elmond egy imát, eddig sosem történt vele semmi baj.

Ha imádkozol lehet, Isten megengedi meglátogasson a nagyid álmodban is..Üdv.

2019. dec. 18. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Én igen ,hiszek benne.

Azért mert tapasztaltam.

Különben nem vagyok sem templombajáro, sem vallásos.

Csak abban hiszek,amit tapasztalta

2019. dec. 18. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ki tudja... minden esetre semmibe sem kerül, ha ezentul óvatos leszel ott, vagy kerülöd azt a helyet.
2019. dec. 18. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Ahogy mondtad: zavart tudatállapotban volt - honnan tudod hogy neked akarta mondani, amikor volt amikor nem is ismert meg?

Ettől még vigyázz a felüljáróknál amúgy is - meg egyébként is amikor autót vezetsz :)

2019. dec. 18. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Részvétem. A zavart tudatállapot miatt mondta. Ne foglalkozz vele, csak annyira vigyázz, amennyire alapból kell!
2019. dec. 19. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!