Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi volt? (többi lent)

Ez mi volt? (többi lent)

Figyelt kérdés

El akartam aludni becsuktam a szemem és közben gondoltam egy személyre aki nagyon hiányzik és hirtelen mintha tényleg ott lett volna és odahajolt volna az arcomhoz.

Igazából pontosan nem láttam, hogy ő csak egy fekete valamit és olyan érzésem volt mintha ő lett volna.

Na jó ezt sajnos nem tudom úgy leírni, hogy visszaadja ami volt de rendesen meg is ijedtem felriadtam.

Nem a képzeletembe gondoltam ezt hanem miközben épp rá gondoltam mintha kívűlről is láttam volna magam. Fura.

2019. dec. 13. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Telepátia. Valószínű az adott személy is pont rád gondolhatott akkor.
2019. dec. 13. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
démon aki a becsatornázott energiádra ment.
2019. dec. 13. 11:39
 3/5 Winni Spinzo ***** válasza:
60%
Rémálom ez a sík rejtve van az emberek 99,9%-ának. Nem a te dolgod
2019. dec. 13. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán nagyon egymásra vagytok hangolva. Nem szoktad úgy érezni, hogy van köztetek egy nagyon különleges lelki kötelék?
2019. dec. 13. 17:48
 5/5 zol56 ***** válasza:

Bizony a 3-as jó válasz.

Pontosabban a realitás és az álom határa. Amikor is az agyad az álom mezsgyéjén összemossa a dolgokat. Ha ezt tudnád irányítani...

Nem is lényeges... :-)

Élménynek viszont jó.

2019. dec. 14. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!