Tényleg létezik? Vagy nem? Nyugtassatok meg, félek!
A minap láttam ezt a hülye Chupachapbra kérdést.
Én nem tudtam elaludni tőle!!!
mivel kinn lakunk a város szélén, és közel van hozzánk egy csatorna (a Dongéri), és ott van mingyá a szájába egy erdő, úgy féltem,hogy itt ide bejön... :S :S
Kérlek, nyugtassatok meg, h nem létezik ez az izé!! FÉLEK!!!!
Mi az, hogy nem léteznek?! Én is egy chupabacra vagyok! Éjjelenként kiszívom a kecskék vérét, de a múltkor az embereken is gondolkodtam. Amúgy tudom, hogy hol laksz, láttam a házatokat(szép ház). Úgyhogy estefele benézek, nem baj? Úgy utálom, hogy azt hiszik a magadfajta emberek, hogy MI olyanok vagyunk, mint az állatok. Pedig néha úgy nézünk ki, mint TI! Néha úgy, mint egy kutya. Változó a kinézetünk.
Ha nem zavarok, akkor mondom, estefele bemegyek hozzátok, jó? :)
12:06
te ha úgy nézel ki mint mi akkor vámpír vagy :D ha meg alakváltó akkor nem lehetsz csupi :D
Persze, nagyon sok szeretettel várunk!
Gyere csak, képzeld, még van egy finom kis hörcsögöm, valamint egy macskám!
Várlak: wb
És köszönöm Shasi 1. válaszát!!!!!!!
Ezzel jelentősen (70-87%-kal) megváltoztattad a véleményem, és már nem is félek annyira, csak egy 10%-ot :D
ja, és hogyha netántán megtámadna egy csupaszar, akkor ugye oda kell menni hozzá, jól orrba kell b.szni, meg hogyha van nálunk gázspray, akkor először gázspré és utána orrbab.szás?
jól mondom?
Ezt nézd meg! Rajtakaptak, amint éppen sz@rtam!Semmi magánéletem nem lehet és még kitörölni sem tudtam, így most betyárkörtém van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!