Tobb univerzumban elunk es van tobb masolatunk egyszerre tobb bolygón elunk?
Figyelt kérdés
2019. nov. 27. 19:41
11/23 anonim válasza:
Rengeteg univerzum van, valamelyikben a lélek az emebrek testében él, valamelyikben melletük egy állat formájában.
Ezeket az univerzumokat a por nevű titokzatos anyag köti össze.
12/23 anonim válasza:
#9: Miből gondolod? Csak nem az univerzum súgta meg neked? :)
13/23 anonim válasza:
Szia! Erre a válaszra nincs "jó" válasz,mivel senki se tudja mi van az űrön kívül. Lehetséges,viszont nem biztos. Nagyon sok év fog még eltelnie,mire az emberi technológia eljut arra a szintre,hogy kijusson az űrből. Szerintem több milliárd(ha egyeltalán nem írtuk ki az életet a Földön) él,mivel az űr mindig tágul.
14/23 anonim válasza:
Ja de azok nem mi vagyunk hanem az alteregóink... Vannak akik tök másmilyen életet élnek, mert nem basz ták el az életüket ...
15/23 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkodom, de vajon mi indokolná, hogy minden párhuzamos univerzumban minden itteni dolognak legyen egy másolata, de ki tudja.:)
Amúgy a Felettünk a Föld című filmet láttad? Elég jó film szerintem és pont a témához illik.
16/23 anonim válasza:
Vagy a
mi a csudát tudunk a világról
Az is jó film a témában
17/23 anonim válasza:
Az angol tudósok már sokmindent állítottak :)
18/23 Blade Bone válasza:
Ha egy testben lehet két lélek, miért ne lehetne egy test lelke jelen több bolygón is...
19/23 anonim válasza:
Nekem a törzsem itt van, ugyanakkor az elmém egy másik univerzumban él. A lábaim pedig egy megint másikban
20/23 ******?! válasza:
Nem vagyok többes szám és 'ÉN' ebben az Univerzumban születtem, másikat nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!