Ki szokott fényt látni az emberek körül? 😅 Ez betegség vagy mi? 🤔
Bámulj rá egy zöld tárgyra sokáig, majd nézz egy homogén fehér felületre.
Látni fogod a zöld tárgy formáját halványan, pirosan.
Kék tárgynál sárgát stb.
A szem receptorai "kifáradnak" a folyamatos ingertől és kicsit "kihagynak".
Ugyanezt meg tudod csinálni úgy is, hogy sötét szobában, ahol épphogy csak van némi szórt fény, bámulsz a saját, fekete árnyékként látható kezedre minimum egy percig, meg fog jelenni körülötte egy, a kezed kontúrját követő halvány világosabb "aura".
Ez ugyanez a negatív szellemkép. Mivel nem tudsz folyamatosan pontosan ugyanoda nézni, a kezed negatív képe a pici szemmozgásokkal kiterjed a kezed körvonalán kívülre egy vékony körvonalban.
Úgy fogod látni, mintha a kezed körül lenne egy halvány fénykörvonal.
Ez az alapja általában az "auralátásnak".
Amikor valaki fényes nappal színes foltokat képes látni másokon, mások körül, az már valószínűleg hasonló alapú, de valódi szemproblémára utalhat.
Ennél többet én nem látnék bele, amíg valaki hiteles vizsgálatokkal bizonyítva nem tud így olyan dolgokat látni, ami elvileg, fizikálisan lehetetlen, például betegségeket testrészenként.
Igaz hiteles bizonyítékról ilyenre nem tudok.
én nem nagyon látom a fényt, de anélkül nem nagyon látnám az embereket sem.
ha kilépek nappal látom hogy világos van, ha felkapcsolom a lámpát látom h fényes van ahogy a hideg és a meleg fényre más-más színben színeződnek a tárgyak, és h a fénytől hogy vetül az árnyék. De konkrétan a fényt nem látom. :(
Aurát halványan szoktam látni, de csak ha nagyon koncentrálok és iszonyat fárasztó. így azt sem fejlesztettem, a testbeszéd, a hangszín és a kiküldött érzések pontosan átadják h mik a valós szándékok.
Néha a szagok/illatok is árulkodnak, azt nem tudom tudatalatt az ember mennyire képes ezeket megkülönböztetni. Szerintem logikus lenne ha az állatvilág tökéletesen használja az embernek is használnia kéne, ha nem is tudatosan.
Szerintem ez az auralátás "titka", az agy színekben dolgozza fel a szagokat. A testnedvek más más illatanyagokat bocsájtanak ki a különböző érzésekre, és ezt az átlag is megérzi és reagál rá. mondjuk egy havis csajra többen mozdulnak abban az időszakban. Egy stresszesebb, feszültebb időszakban még ha leplezed is távolságtartóak, ha már a kétségbeesés környékez meg csak akkor szoktak segítséget ajánlani.
szóval a testbeszéd, a hangszín és a feromon(?)
Ez nem készpénz, ez még csak elmélet, mivel nem kerestem így nem találtam rá tudományos magyarázatot, csak szerencsére elég nyitott csapattal beszéltem ezekről, így néhány fő hasonló tapasztalatai, megfigyelései az hogy esetleg a testszagoknak is köze lehet a "testbeszédnek"
Végtére is egynél több érzékszervünk van, miért is ne használnánk mindet a kommunikáció során?
az aura látásban nekem azt mondták h nyitva van a korona csakrám...
nekem nem sokat mond, utána olvasva magamat citromnak mondanám, nem aranysárgás fehérnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!