Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha előjön valami betegség,...

Ha előjön valami betegség, azt hogyan is kell értelmezni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok elvakult,nem hiszek semmi hülyeségben.A net tele van minden carsággal,miszerint ha van valami testi gondod,az arra meg erre utal.

Ennek van valóságalapja vagy nincs ? Értem ez alatt pl. hogy most megfáztam kissé,nem hallok 3 napja az egyik fülemre,erre azt írja sok okos oldal,hogy átvitt értelemben nem hallok meg bizonyos dolgokat,nem a belső hangom szerint cselekszem.

Ez igaz vagy sem ?

2019. nov. 20. 03:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is, ha eljön bármilyen betegség, azt nem értelmezni kell, hanem orvoshoz menni és kezeltetni. Ha meggyógyultál, akkor ráérsz értelmezni - ha már tudod, hogy miről van szó.

pl. 41 fokos lázzal, mandulagyulladással, fuldokolva a levegőhiánytől és delíriumos lázálmokkal kínlódva aligha fogsz rájönni, hogy ez csak egy nyavalyás vírusfertőzés vagy hasonló volt, vagy egészen más van a háttérben.

2019. nov. 20. 04:09
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
a betegség isten büntetése a bűnjeidért
2019. nov. 20. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:

"a betegség isten büntetése a bűnjeidért"

Ez istenkáromlás!

A vallások szerint Isten igazságos!

Ha viszont igazságos, akkor egy hibáért nem büntet kétszer:

- itt a földön betegség.

- a túlvilágon Pokol!

.

Test gondod lehet a higiéniád hiányából, ám ez csak átvitt értelemben, mert közben van a vírus-/baktériumfertőzés.

Ha igaz lenne a kérdezett állítás, akkor nem orvosdoktorhoz kéne menni betegség esetén, hanem pszichológushoz, aki lelkedet helyretéve kigyógyítana a fertőző betegségből.

2019. nov. 20. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Pszichés oka van minden betegségnek. Tudomány
2019. nov. 22. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!