Megvette valaki ezt a medált vagy nyakláncot, illetve aki vásárolt ilyen medált vagy nyakláncot, érez valamilyen pozitív hatást?
Sziasztok!
Azokat kérdezném akik korábban vásároltak az alábbi linket található nyakláncot vagy medált, esetleg akinek van bármilyen tapasztalata az ilyen medálokkal, nyakláncokkal kapcsolatban arra szeretném kérni, ossza meg velem a tapasztalatát, van-e bármilyen pozitív hatása az ilyen ékszereknek. Van-e értelme ekkora összeget kiadni érte.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ez pedig a link amin a nyaklánc látható.
először nekem a héber vagy a szanszkrit ugott be...a link után egyértelműen szanszkrit, de nem humbug jelek.
valaki egy fordítást tud vállalni rá?
Nézegettem én is ezt a boltot anno, mert sok szimbólum tetszik és ha védelmet nem is nyújt, de beleillik az adott élethelyzetembe/hangulatomba.
Viszont nekem baromira túlárazottnak tűnik, nyilván gyártósoron készült gagyi izé, ehhez képest jól elkérik az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!