Szerintetek miért nem találták meg még a tudósok a Mindenhatót? Hiszen az is létezhet ha épp nem látjuk/láttuk sohasem.
2#, nem mond rosszat, 1#, annál inkább. A 'mit hitnek nevezel, az lehet valakinél a racionális gondolkodás, én száraz, hideg, ésszerűség alapú kizárólag gondolkodással találtam meg istent. Nem buták, jól mondtad elsőre, kicsik.., bölcstelenek.
Kérdező, sok tudós már megtalálta, sőt sok olyan van, aki nem találta meg, de nagyjából bebizonyította az alapokat.
Mert nincs rajta dzsí-pí-esz. Egyébként szerintem az ő műszereik sem annyira fejlettek, hogy lehessen vele az összes dimenziót érzékelni. Meg pl valahol olvastam egy olyan variációt is, hogy akit mi Istennek hívunk, nem egy személy valójában, hanem egy kozmikus intelligencia.
Ja de amúgy akkor meg lehet körülvesz mindent:) És ez már nem ide tartozik, de elvileg van ilyen a Bibliában pl "Nem lakozik Isten kézzel csinált templomokban , bennetek van." Másik: "Mind istenek vagytok, a Fennségesnek fiai mindahányan." Ja meg mégegy elmélet,- nem saját -, hogy ugye ha kezdetben pl Istenen kívül nem volt semmi, akkor csak úgy tudott elkezdeni teremteni, ha önmagát osztotta fel, és akkor tehát nem egy ősrobbanás volt, hanem egy precíz, szándékos, tervezett felosztás, és akkor minden őbelőle van; minden- és mindenki a sejtjei. Tehát ő mindent érez. Én asszem, hogy pl unatkozott, és megtapasztalni vágyott, kipróbálni magát különböző szituációkban. Meg pl amikor nincs mindig bőség, meg ilyesmiket is meg akarhatott pl talán tapasztalni, és akkor azt pl rajtunk keresztül, de mi is az ő részei vagyunk szal.. :) Ja meg mégegy, ez már kicsit külön az Internátus című sorozatban kérdezte Paula Hectort, hogy szerinte Isten létezik-e; és akkor mondta, hogy igen, pl vannak dolgok, amiket nem látunk, mégis léteznek, pl a levegő, amit beszívunk. És akkor mondta erre a Paula ilyen fellelkesülten, hogy 'vagy a szeretet, amit a tesója iránt érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!