A star wars igaz történet. Szerintetek az vagy sem? Bizonyítékal!?
A kérdés Komoly és bizonyítékok is vannak.
A star wars a whillek leírása alapján készült. A whill-ek egy mindenható angyalszerű,a galaxis figyelő lények.
Gyakorlatilag az egész SW, egy R2 által elmesélt, és egy Whill által leírt visszaemlékezés.
Nyilván, ha R2 mesélte el a whilleknek, akkor csak nagy vonalakban mondta el, nem forgatókönyvet diktált a krónikásnak.
Lucas meg olvasta a krónikát, és ő írt forg. könyvet. Aztan csinált egy filmet.
Azért mert valami úgy néz ki mint ahogy egyszer valaki elképzelte az nem azt jelenti hogy ő tudott róla. Gondolj bele hogyan ábrázolták pl 10-20 éve a jövő autóit. A mai Teslák hasonlóképp néznek ki és nem azért mert az erő megmutatta nekik hogy hogy fog kinézni.
És miért zársz ki minden más lehetőséget az erőn kívül? Sok minden más lehetett az oka. Mi az ami miatt szerinted biztos hogy az erő az oka? Az hogy te úgy vélekedsz róla hogy 'mi más lehetett volna' az nem bizonyíték mielőtt megint leírod. Ez csak azt jelenti hogy fogalmad sincs hogy miért van ezért bele akarsz magyarázni valamit
Tuti hogy való. Ilyet nem lehet kitalálni:
Simán ki lehet találni ilyet, az érdekesebb az amelyik egymástól külön élő ősi kultúrákban, hasonlóan megjelenik (pl: sárkány griff sellő démon)
Utánna olvastam a wilhilleknek és ja, gyűjtött és tovább gondolt lények, remélem Lukas kicsit részletezi őket a végszóban...
Ezt nem tudom. Én nem kedveltem. Amit tudok biztosan, hogy Pumukli igaz történet, tényleg élt egy német asztalos, aki magányos volt és egy koboldot hallucinált.
"A Pumukli kalandjai 1982-től 1989-ig vetített NSZK–osztrák–magyar televíziós filmsorozat,..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!