Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A star wars igaz történet....

A star wars igaz történet. Szerintetek az vagy sem? Bizonyítékal!?

Figyelt kérdés

A kérdés Komoly és bizonyítékok is vannak.

A star wars a whillek leírása alapján készült. A whill-ek egy mindenható angyalszerű,a galaxis figyelő lények.

Gyakorlatilag az egész SW, egy R2 által elmesélt, és egy Whill által leírt visszaemlékezés.

Nyilván, ha R2 mesélte el a whilleknek, akkor csak nagy vonalakban mondta el, nem forgatókönyvet diktált a krónikásnak.

Lucas meg olvasta a krónikát, és ő írt forg. könyvet. Aztan csinált egy filmet.

2019. okt. 20. 22:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
14%

Szia!

Én mindig is úgy éreztem, hogy igaz történet, de am. minden filmnek van igazság alapja.

Az erő, ami mindent körülvesz, létezik!

Ha képesek lennénk használni a tudatunkat olyan szinten, akkor tényleg tudnánk vele pl. tárgyakat elmozdítani stb.

A Halálcsillagról meg valahol azt olvastam, hogy az is egy létező dolog, egyesek szerint a Hold is egy ilyen mesterséges égitest, amelynek a sötét oldalán sötét dolgok folynak és oda rabolnak el embereket is a repitiliánok, meg állítólag már a földlakóknak is van ott bázisuk - gondolom az USA ezt is úgy rejtegeti, mint az 51-es körzet cuccosait, meg földönkívüliekkel kötött paktumait....

Szóval én hiszek neked Kérdező! :)

2019. okt. 21. 15:08
 12/35 A kérdező kommentje:

Az erő is igaz,jézus is jedi volt.

A ruhája,megjelenése,viselkedése,képeségei mind erre utalnak.

Az egyiptomiak szerint vann jedaj és szét(angolul shet ami majdnem sith,és mindkettő a sötét isten)rend is.

A birodalom a föld bolygó is uralni próbálja egy amerikai volt katona szerint.

Corey goode éd david wilcock szerint a birodalom minket is uralni akar,csak a föld messze van a star wars galaxisatól és nehéz onnan-ide ugrani még hiperűrel is.

Az igazságotvúgy titkolták el hogy filmet csináltak belőle.

Link:

[link]

2019. okt. 21. 15:22
 13/35 anonim ***** válasza:
85%

Atya úr isten milyen idióták vannak itt xDD

"jézus is jedi volt"

Orvos látott már? Mert nagy szükséged lenne rá az biztos.

2019. okt. 21. 20:18
 14/35 A kérdező kommentje:

A diliházban ilyenkor már aludni kéne.

Igen jézus egy jedimester volt,aki az embereket akarta megtanítani a jóra de a sith szolgái,a zsidók megölték.

A lelke még úgy tért vissza mint yodának meg obivannak.

2019. okt. 21. 20:21
 15/35 anonim ***** válasza:
80%
Milyen betegséggel diagnosztizáltak?
2019. okt. 21. 20:24
 16/35 A kérdező kommentje:

A biblia még a midiklóriánokról is ír, mint a vérben lakozó démoni lények.

Ezért tiltja sok vallás a véradást.

Aki nem tudná a midiklórián az emberi vérben élő apró lények akik erőt adnak nekünk az élethez,nélkülük nem volna lelkünk még életünk.

2019. okt. 21. 20:29
 17/35 anonim ***** válasza:

A sötét oldal egyik jellemzője, hogy szeretik bolondnak, hlyének tartani a gondolkodókat és ébredőket - szerintem ne törődj ezekkel, kedves kérdező!

Sajnos az igazság odaát van és igazából mind1 is, hogy igaz-e vagy sem, mert a lényegen s a földi léteden nem változtat....

2019. okt. 21. 20:30
 18/35 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom aludnod kéne már ilyenkor nem a baromságot írogatni :D Kérlek mondj/mutass már nekem bizonyítékot bármire is amit írogatsz. Azt sem tudjuk hogy jézus hogy nézett ki már ha egyáltalán létezett
2019. okt. 21. 20:34
 19/35 A kérdező kommentje:

Az erő nagyon is befolyásolja az életünk csak sokan nem veszik észre vagy bemagyaráznsk valamit maguknak,hogy biztos csak véletlen.

A bizonyítékot kéregetőknek mondom van google még youtube tessék utána nézni a témának,ne itt szivatni akit érdekel.

2019. okt. 21. 20:39
 20/35 anonim ***** válasza:
Nem, én tőled szeretnék bizonyítékot. Szeretném tudni mi volt az ami elhitette veled ezt. Biztos sok kamu forrás van de nekem kell az igazi ami alapján te tudtad hogy ez 100%-ig igaz
2019. okt. 21. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!