A star wars igaz történet. Szerintetek az vagy sem? Bizonyítékal!?
A kérdés Komoly és bizonyítékok is vannak.
A star wars a whillek leírása alapján készült. A whill-ek egy mindenható angyalszerű,a galaxis figyelő lények.
Gyakorlatilag az egész SW, egy R2 által elmesélt, és egy Whill által leírt visszaemlékezés.
Nyilván, ha R2 mesélte el a whilleknek, akkor csak nagy vonalakban mondta el, nem forgatókönyvet diktált a krónikásnak.
Lucas meg olvasta a krónikát, és ő írt forg. könyvet. Aztan csinált egy filmet.
Szia!
Én mindig is úgy éreztem, hogy igaz történet, de am. minden filmnek van igazság alapja.
Az erő, ami mindent körülvesz, létezik!
Ha képesek lennénk használni a tudatunkat olyan szinten, akkor tényleg tudnánk vele pl. tárgyakat elmozdítani stb.
A Halálcsillagról meg valahol azt olvastam, hogy az is egy létező dolog, egyesek szerint a Hold is egy ilyen mesterséges égitest, amelynek a sötét oldalán sötét dolgok folynak és oda rabolnak el embereket is a repitiliánok, meg állítólag már a földlakóknak is van ott bázisuk - gondolom az USA ezt is úgy rejtegeti, mint az 51-es körzet cuccosait, meg földönkívüliekkel kötött paktumait....
Szóval én hiszek neked Kérdező! :)
Az erő is igaz,jézus is jedi volt.
A ruhája,megjelenése,viselkedése,képeségei mind erre utalnak.
Az egyiptomiak szerint vann jedaj és szét(angolul shet ami majdnem sith,és mindkettő a sötét isten)rend is.
A birodalom a föld bolygó is uralni próbálja egy amerikai volt katona szerint.
Corey goode éd david wilcock szerint a birodalom minket is uralni akar,csak a föld messze van a star wars galaxisatól és nehéz onnan-ide ugrani még hiperűrel is.
Az igazságotvúgy titkolták el hogy filmet csináltak belőle.
Link:
Atya úr isten milyen idióták vannak itt xDD
"jézus is jedi volt"
Orvos látott már? Mert nagy szükséged lenne rá az biztos.
A diliházban ilyenkor már aludni kéne.
Igen jézus egy jedimester volt,aki az embereket akarta megtanítani a jóra de a sith szolgái,a zsidók megölték.
A lelke még úgy tért vissza mint yodának meg obivannak.
A biblia még a midiklóriánokról is ír, mint a vérben lakozó démoni lények.
Ezért tiltja sok vallás a véradást.
Aki nem tudná a midiklórián az emberi vérben élő apró lények akik erőt adnak nekünk az élethez,nélkülük nem volna lelkünk még életünk.
A sötét oldal egyik jellemzője, hogy szeretik bolondnak, hlyének tartani a gondolkodókat és ébredőket - szerintem ne törődj ezekkel, kedves kérdező!
Sajnos az igazság odaát van és igazából mind1 is, hogy igaz-e vagy sem, mert a lényegen s a földi léteden nem változtat....
Az erő nagyon is befolyásolja az életünk csak sokan nem veszik észre vagy bemagyaráznsk valamit maguknak,hogy biztos csak véletlen.
A bizonyítékot kéregetőknek mondom van google még youtube tessék utána nézni a témának,ne itt szivatni akit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!