A szellemi világ irányítja a mi világunkat?
Egy csomó mindenre nem találok választ akárhogy keresem.
Mégpedig ezek:
Hogy kerültünk ebbe a testbe?
Mi vagyunk mi , a tudat? Mert a tudat az csak egy identitás. Tényleg csak ennyi lennénk? A tudat pedig atomokból van lehet. Az hogy létezünk az tényleg csak az atomoknak köszönhető?
Miért van az hogy pont most létezek és nem mondjuk 100 évvel ezelőtt ? Kicsit fura belegondolni hogy ezelött sose léteztem volna. A végtelenségben éppen csak most.. Se utána se előtte... hm..
Vajon a szaporodással tényleg csak megszámolhatatlanul a végtelenségig jönnek létre az "Én-ek"?
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Bárhogy kutattam ezek után de nem találtam kielégítő válaszokat. Ezért vetődött fel bennem hogy egy szellemi világ irányítja a mi világunkat mert nem tudok még ezekre mit mondani.
Ezeket olvasd elsosorban amikor csak teheted:
Bhagavad Gita - Vekerdi Jozsef
Tao the King - Tokei Ferenc
4 Evangelium - Mate, Mark, Lukacs, Janos - Karoli Gaspar
akkor is ha mas terjedelmes muvekbol is tajekozodni, tanulni akarsz
Mivel ezek azok az AlapMuvek amik a megertesben segitenek
Szia!
Ezek a kérdések a tudomány által szerintem nem megmagyarázhatók, ezért hitbeli kérdések. Azt pedig, hogy miben hiszel, nagyjából te döntöd el.
Üdv. egy fizikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!