Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nincsennek NLP trénerek...

Miért nincsennek NLP trénerek akik hirdetik magukat?

Figyelt kérdés
Egy NLP-s embert ismertem aki vállalt nlp foglalkozást, régen jártam hozzá, most fel vettem vele a kapcsolatot és sajnos már nem foglalkozik kliensekkel. Azt nem értem, ha azt írják az NLP tanfolyamokhoz, hogy elvégzésével reklámozhatják és művelői lehetnek az nlpnek, akkor miért nincsennek fent hirdetések a neten hogy vállalnak egyéni foglalkozást? Vagyis aki elvégez egy ilyen tanfolyamot és kap oklevelet is azzal már simán hirdethetné magát. De miért nem hirdetik magukat azok akik elvégezték?
2019. okt. 19. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Nincs pofájuk lopni az embertől
2019. okt. 19. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az az NLP?
2019. okt. 19. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:
"neuro-lingvisztikus programozás (NLP) egyrészt tapasztalatokra épülő konkrét pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák rendszere, amely a nyelvhasználatot és viselkedést tanulmányozva a kiválóság struktúráját igyekszik megfejteni, ezzel megismételhetővé és elsajátíthatóvá tenni az egyes ember számára. Az így elsajátított tudás az NLP szerint azután alkalmazható az élet bármely területén, ahol a hatékony kommunikáció mint releváns szempont megjelenik (nevelés, vállalatvezetés, üzleti élet, politika stb.)"
2019. okt. 19. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert alapjában hoax az egész!
2019. okt. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!