Hogyan űzhetem el magamtól a rossz gondolatokat?
Van egy balerina ruhám, amiben egy gyönyörű porcelánbabának néznél ki. Nincs kedved találkozni este??? Meginni valamit?
Komolyra fordítva? Hogy rabolhatna el titokban bárki? Meg áll melletted egy kamion? Vagy idegenekhez járkálsz?
A negatív gondolatokat nem kell elűznöd, valójában az elűzéssel nem mész semmire.
Amit gondolsz, amit érzel, az mind te vagy. Először fogadd el magad, a negatív gondolataidat is.
Pl.:Megint azon gondolkozok hogy elrabolhatnak. Rendben van. Lássuk miért is gondolom ezt? A környék ahova megyek veszélyes? Alaptalan lenne a félelmem?
Ismerd meg önmagad és a félelmeidet. Ha ez sikerül előbb utóbb elmúlnak, ezt garantálom.
(Pánikbeteg voltam, és gyógyszerek nélkül küzdöttem le, van referenciám)
Amennyiben bevonzottad volna már megtörtént volna, de amit tehetsz hogy kicsit megtisztulj energetikailag is az az auratisztítás.
Ezotériában van a kérdésed, tegyük fel hogy nem vagy szkeptikus, és én ezt úgy mondom neked mint aki ilyenekkel foglalkozik már évek óta.
A sok negatív gondolat ráragad az aurádra, de van auratisztító meditáció amivel ezeket le tudod pucolni, olyan mint a fogmosás igazából. Ideális esetben ez naponta végezendő.
Valamint ahogy mindenkinek mindig, most neked is ajánlom hogy kezdj el meditálni napi 3-5 percet, mert egy két héten belül is nagy változásokat érhet már el az ember, hosszútávon meg aztán főleg. És ezt most az auratisztításon kívűl mondom, ami amúgy kb. 5 percig tart, vagy annyi sem.
Ha érdekelne konkértabb meditáció amit ajánlok neked írj privátban, de ne restelj utánanézni interneten sem. Habár sok a hülyeség, van közöttük jó is.
További szép napot kívánok, illetve bátorságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!