Melyik irányban legyen a fej alvás közben és miért?
Azóta találtam cikkeket a témával kapcsolatban, hátha másokat is érdekel, teszek ide néhány linket.
Égtájak hatása az agy működésére - A modern agykutatás és a védikus építészet előnyei:
Az ágy helye:
"Az ágy helyének meghatározásánál nagyon fontos,hogy merre legyen a fejünk. A vaszati szerint az a legjobb, ha a fejünk az északi irány kivételével valamelyik fő égtáj felé néz. Az ágyat tehát úgy helyezzük el, hogy fejünk keletre, délre vagy nyugatra legyen. Az északi irány és ezek mellékégtájai a föld mágnesessége miatt nem megfelelőek. Az ilyen irányú elhelyezkedés az erekre és a vérkeringésre megterhelő hatással van és megnöveli az ezekkel kapcsolatos betegségek kockázatát. Amennyiben a lakásunk nem párhuzamos a főégtájakkal, akkor is érdemes a falakkal párhuzamosan elhelyezni az ágyat. Ebben az esetben is kerüljük az északi mellékégtájakat, az a legjobb, ha délkelet vagy délnyugat felé néz a fejünk."
;-)
Szívesen!
(Régebben is kerestem már ezt a témát az interneten, de akkor nem találtam ez ügyben szinte semmit, a mostani keresés alkalmával viszont rengeteg leírást találtam, nem csak annyit, amennyit itt idéztem.
Konkrétan ez volt a keresőbe írva: "Melyik irányban legyen a fej alvás közben és miért?" - és így találta a sok releváns infót, amikor csak címszavakkal kerestem, akkor alig valamit.)
Nem érdekel az, amit sokan tudománynak neveznek, sem az áltudomány. Ez itt az ezotéria kategória.
A kérdésemre nem tudsz válaszolni, menj máshova offolni. Pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!