Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismeretlen állat/lényt látott...

Amatorkriptozoologus kérdése:

Ismeretlen állat/lényt látott valaki?

Figyelt kérdés

A pontos kérdés az lenne: Valaki látott olyan állatot/lényt (kifejezetten a mátranováki fanyűvőhöz hasonlóra gondolok) Magyarországon amit nem tudott beazonosítani, vagy hallott erdőben/ természetben olyan állati hangot amit nem tud hová tenni?

Esetleg van tudomásotok olyan településről ahol ismeretlen állat/ok haszonállatokat ölnek rendszeresen, vagy pedig háziállatok tűnnek el?

Tudom, lesz pár troll de az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2019. szept. 12. 18:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
vagy ha véletlenül olyan tévedne ide aki bizonyítékkal vagy észleléssel rendelkezik az privátban írjon
2019. szept. 17. 00:21
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

De kis buta vagy kérdező, legalább 20 ember olvassa ezt a fórumot. Ugyanazok az emberek írogatják a kérdéseket folyamatosan.

Tényleg komoly válaszokat vártál?

2019. szept. 17. 07:10
 23/23 A kérdező kommentje:

TUDOM hogy leginkább ugyan azok jönnek, de ha esetleg valaki a JÖVŐBEN tévedne ide és látná a posztot és esetleg van hasonló élménye ANNAK ÍRTAM!!!!

És IGEN, néhány komoly választ azért vártam. Tudtam hogy 100% lesz trollkodás, de azok nem is érdekelnek. De a beszólogatás felbasz

2019. szept. 17. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!