Tudtok olyan sátánistát, aki szívesen válaszol nekem a témával kapcsolatos kérdéseimre?
Figyelt kérdés
Figyelem! Választ csak az írjon, aki a sátánizmust meglévő/valós hitként kezeli, és nem kezdi követőinek sértését. Köszönöm! :)2019. szept. 4. 18:24
2/8 A kérdező kommentje:
És megadnád az elérhetőségét?
2019. szept. 4. 18:36
4/8 anonim válasza:
Tegyél fel itt kérdéseket és ne félj megvédeni az igazadat, vagy kigyógyulni a hazugságokból.
5/8 anonim válasza:
ha ilyen sértődős harcolós népekkel akarsz beszélgetni akkor jó helyre jöttél.
okosságot nem fogsz sokat találni, de az a te bajod lesz!
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én az vagyok, kérdezz bátran!
L
7/8 anonim válasza:
Az egyetlen teremtő az a sátán! Amelyik életforma jól érzi magát környezetében az évmilliók alatt sem fejlődik semmit. Példa erre a biogázerjesztő baktérium. Tehát az erő ami létrehozta a különböző fajokat az a kín és szenvedés. A kín és szenvedés viszont a biblia szerint is a sátán éltető eleme. Nem kell kérdéseken rágódni ez így kerek!
8/8 anonim válasza:
Ha még mindig kell segítség, írj privátban, szívesen segítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!