Valaki tud segiteni AAA autóval kapcsolatos munka kérdéseimre? Sos
Fizetésről nem tudok nyilatkozni, de az ügyfelek közül sokan fogják emlegetni az anyukádat. Keress ár AAA-s véleményekre a neten. A Totalcaron is vannak cikkek, hogy hogyan verik át az ügyfeleket (vevőket és eladókat is). Elég nagy lehet a fluktuáció a felvásárlók között.
Szerintem biztosan jutalékos a fizetés azaz attól függ mennyi embert tudsz bepalizni.
Nekem eladó az autóm és az AAA-sok egyfolytában sms-eket küldözgetnek meg hívogatnak, de kizárt, hogy én hozzájuk elmenjek azok után amiket olvastam róluk, úgyhogy a sokadik sms után meguntam és írtam nekik, hogy ne zaklassanak.
Nyílt titok, hogy aki autót akar eladni, vagy vásárolni, az AAA autót nagy ívben elkerüli, hírhedten inkorrekt módon tevékenykednek.
Nem hiszem, hogy a belső információkat sokan megosztanák veled, de talám...
Amennyiben magadra ismersz a videóban Antonioban, te vagy az emberük:
https://www.youtube.com/watch?v=z9FhBnbgYm8&t=865s&pbjreload..
Ha van gerinced, van még értéke számodra az olyan kifejezéseknek mint becsület, adott szó, tisztesség, akkor felejtsd el őket, mert nem vagy alkalmas.
Az interneten sok mindent meg lehet tallni, de speciel én mg egyetlen olyan bejegyzést nem láttam, ami cáfolta volna az AAA botrányos eseteit, sőt... amikor a kereskedés a szerződés apró betűs részére hivatkozik, azzal éppen az inkorrektséget ismerik be.
Ez persze a kérdésedre nem válasz, furcsa módon még senki nem mesélt arról, milyen az AAA-nál dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!