Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit láthattuk akkor az égen?

Mit láthattuk akkor az égen?

Figyelt kérdés

Kb. 3 éve történt, apám, testvérem és én kint voltunk a kertben, olyan este hat felé, már nem emlékszem pontosan. Az égen egy nem teljesen ovális, de hasonló alakú valamit láttunk, tényleg mint ~ egy aszteroida. Viszont nem az a kő színe volt, tehát nem szürke, se sötét, hanem vörös és izzott. Illetve mozgott, vagy nem is tudom:D. Aztán egy időre eltűnt, gondoltam, már többet nem is látjuk, majd megint előbukkant, utána már egyáltalán nem láttuk.

Most ez az "eset" megint eszembe jutott, kíváncsi lettem, mi volt az.

Légyszíves normális válaszokat!

2019. aug. 20. 17:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Természetesen *láthattunk
2019. aug. 20. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Már hogy lenne kő színe egy légkörbe belépő aszteroidának...?
2019. aug. 20. 17:52
 3/9 EagleHUN ***** válasza:
83%

"hanem vörös és izzott. Illetve mozgott, vagy nem is tudom:D. Aztán egy időre eltűnt, gondoltam, már többet nem is látjuk, majd megint előbukkant, utána már egyáltalán nem láttuk."

Te egy távoli magasan repülő utasszállító gép esetleg műhold "fler" - jét láttad.

Vagyis egy mozgó tárgy visszaverte a nap fényét és ez pont feléd történt.

- Este 6 körül történt azaz a nap már lemenőben volt.

- Ebből következik hogy a nappal ellentétes oldalon kellett lennie a tárgynak hogy feléd tudjon tükrözni fényt.

(Teljes verőfényes napsütésben ilyesmit nem is lehet látni mert elnyomná a fényét.)

- Azért volt vörös mert így sok légkörön át ért el hozzád a fénye.

- Ami azt jelenti hogy megszűrte azaz szétszóródott a kék összetevője és csak a vörös maradt.

- Mivel még fent lehetett a nap az utasszállítót valószínűsítem. A műhold felreknek kisebb a fényerejük és később naplemente környékén vagy után látszanak.

- Az hogy eltűnt egy időre sok minden okozhatta.

Pl más szögű felületek voltak rajta és az egyik is a másik is csak rövid ideig tükrözött feléd.

Vagy pl az oda beérkező fényben volt már "kihagyás" pl egy felhő kitakarása miatt.

[link]

[link]

[link]

2019. aug. 20. 18:18
 4/9 A kérdező kommentje:

#3 köszönöm a részletes válaszod.

.

/egyébként nem értem hogy ez miért lenne ezo téma, na mindegy GYK../

2019. aug. 20. 18:46
 5/9 EagleHUN ***** válasza:
100%
Ez valóban nem ezo téma! Körülírtad amiről kérdezni szerettél volna, és abból meg lehetett tudományosan válaszolni.
2019. aug. 20. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért még jobb, mintha azonnal az összeesküvés elméletes topic-ba rakták volna, ott gondolkodás nélkül szétszedték volna a trollok.
2019. aug. 20. 22:41
 7/9 A kérdező kommentje:
El sem hiszem..kíváncsi lennék a tudományos magyarázatokra, erre mindenben csak az ezotériát meg az "azonosítatlan repülő tárgy"at nyomatják...
2019. aug. 20. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

Sebaj, megesik. A moderátorok is emberek :) örüljünk hogy 99%-ban azért jól döntenek ...és szegények úgy is a sok ezós marhasággal szívnak.

Amúgy a kérdésre elég nehéz válaszolni így, hogy nem látunk képet róla.

Lehetet akár légkörbe belépő tűzcsóva aszteroidaként is. Bár inkább a repülő az.

2019. aug. 20. 23:23
 9/9 ******?! ***** válasza:
52%
Szerintem egy aszteroidaszerű vörösen izzó el/feltűnő mozgó égijelenséget láttál.
2019. aug. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!