Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Derekfajdalom lelki okai?

Derekfajdalom lelki okai?

Figyelt kérdés
A neten mar mindent elolvastam amit lehetett es szemelyes tapasztalatokra lennek kivancsi milyen lelki okokra volt visszavezetheto a ti panaszotok... esetleg asztrologia is johet ha van benne osszefugges nalatok...!
2019. aug. 15. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
A derék a törzsed ami megtart, hogy ne ess össze. Ennek spirituális megfelelője a munkád. A munkád ami visz ó, amire támaszkodsz mint gerincre. Onnan kapod a megélhetést. Valakivel nem voltál őszinte.
2019. aug. 15. 17:34
 2/5 anonim válasza:
100%
Sok terhet cipelsz
2019. aug. 15. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én eddig csak virális okait tudtam felfedezni (herpeszvírus okozta ideggyulladás).
2019. aug. 15. 18:48
 4/5 anonim válasza:
100%
Nekem már 4 éve fáj a derekam persze nem folyamatosan. 15 éves voltam mikkor annyira elkezdett fájni hogy össze estem és be is kerültem a kórházba egy hétig vizsgáltak de semmit nem találtak azt mondták teljesen egészséges vagyok. Aztán kezdtem megfigyelni,hogy Mikkor jön rám és rájöttem hogy akkor ha negatív dolgokra gondolok vagy ha sokat vagyok egyedül és elkezdek hülyeségeken gondolkozni. Viszont a frontot is megérzem elég rendesen. Most mióta pozitívabban élek kezd eltűnni az az erős fájdalom.
2019. aug. 15. 20:36
 5/5 ******?! ***** válasza:
Lelki? Talán gerinced lelki? Ne cipekej annyit, ne hajolgass és ne terheld túl magad.
2019. aug. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!