Hogyan váljak jobb emberré, vagy jó emberré úgy, hogy közben önös céljaim is lehessenek másnak való károkozás nélkül? 23n
*akarjon
Megint tiszta elpötyögés.. bocsi
Szerintem elég, ha csak pár, hozzád közelálló ember számára vagy az. A környezetnek nem lehet megfelelni.
Tapasztalj sokat az életben, segíts önzetlenül (de ne túlsegíts), tapasztalj meg sok dolgot és vond le a következtetéseket. Tudom, túl általános. Sokan azt mondják, a meditáció segít hozzá a teljesség megtapasztalásához.
Nem lehetsz soha angyal. Én ezt nemrég értettem meg. Ying-yang, rossz jó, fekete sötét. Ezt magadnak sem hazudhatod mert akkor megtagadsz egy olyan részt magadból aki szintúgy te vagy. Ne akarj megfelelni senkinek sem, önmagadnak akarj megfelelni, és mihejst elkezded magad értékesnek,szerethetőnek látni és elfogadni azt hogy van benned bizony rossz is, akkor leszel megelégedve magaddal.
Ne hallgass az olyanokra hogy csak a jó, csak a jó... nincs olyan hogy csak a jó, ha az ember szeretne valamit ott fog találni rosszat is, de ha nincs rossz hogy értékeled a jót? ha nincs hiba hogy akarsz jobb ember lenni? érted a kettősséget? Már most is egy teljes, egész ember vagy, csak rengeteg átítattott dolog van az elmédben, ami felfedezésre, és nem azonosulásra vár. :) 22/F
De minek?
Olyan vagy, amilyen vagy, azzal kell gazdálkodni. Nem kényszerrel megváltozni, hanem abból, ami vagy, kihozni a legtöbbet.
Szervusz! 🙂
Nem szabad naivnak lenni! Nem kell hogy elhidd minden tettednek csak jó következményei vannak. Bizony van aki önös hasznot akar húzni belőled. 😏 Mindig merj kockáztatni hogy valakinek nem teszel jót a cselekedeteiddel. Hogy kinek mekkora kárt okozol és helyre kell-e hozni, abban te vagy a tudhatója.
Ezen folyónak a partjain belül kell Neked a saját életed hajóját kormányozni, és kikerülni a sekély részt. Nehogy megfenekelj!
Jó dolog sőt dicsérendő és lelkileg jót tesz segíteni, de ezektől nem fog sem szárnyad nőni, sem szarvad.
Én ezeket tudom neked mondani!
Legyen nagyon szép napod! 😊
Annyira jo volt ezeket olvasni! Nagyon koszonom Nektek !! 😍❤️❤️❤️
Mindenkinek mas a jo. De egy a tobbseg szemeben viszonylag jo ember szeretnek lenni. 23 vagyok no. Es 😀 a stilusomon van mit javitani. Picit hideg a szemelyisegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!