Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik ez a bolygó?

Melyik ez a bolygó?

Figyelt kérdés

Pontosan már nem emlékszem de valahol olvastam hogy valamelyik bolygó ebben az évben feléget mindent ami nem odavaló az életedben.

Lezárulnak kapcsolatok, emberek kilépnek az életedből, munkahelyek stb..

De nem emlékszem már hogy melyik ez a bolygó és pontosan mettől meddig tart ez?

Illetve ami túléli átvészeli az megerősödik s megujul? Mert azoknak úgy kell lennie? Azok működőkepesek?

2019. júl. 3. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Önmagadon kívül senki se képes rajtad segíteni.
2019. júl. 3. 18:25
 2/4 Mihago ***** válasza:
26%
A bolygók nem csinálnak ilyesmit. Azok kőzet- vagy gázgömbök a világűrben. Meg kéne már érkezni legalább a XVII. századba, mert ezt már akkor is tudták.
2019. júl. 3. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Istenem én csak azt nem értem hogy akik így válaszolnak azok nem nézik hogy a kérdés melyik kategóriába került kiirasra? Iszonyat idegesítő hogy nem jön rá a témához kapcsolódó válasz. Akit nem érdekel az ezo az könyörgöm messziről kerülje már el ezt a topicot.
2019. júl. 3. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:

És a legszánalmasabb az a pökhendi hangnem, amivel ex catedra kinyitlakoztat olyasmit, amit senki sem állított.

Hogy is hívják ezt az érvelési hibát? Ja, igen:

[link]

Az asztrológiában analógiák vannak, nem pedig az égitestek fizikai hatásait vizsgálja. Pl. az asztrológiában a hold a "visszatükröző" princípium. Vagy pl. a Plútó a halál és újjászületés princípiuma. Ilyenekben gondolkodik az asztrológia, nem pedig fizikai hatásokban.

2019. júl. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!