Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti össze illetek a párotokkal...

Ti össze illetek a párotokkal a horoszkóp szerint? Van köztetek olyan akik olyan kapcsolatban vannak/voltak, amire azt írták, hogy nem jönnek ki jól?

Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én ikrek vagyok párom mérleg. Nagyjából jól kijövünk egymással. Azt is írják, hogy jó párosítás.
2019. júl. 3. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Szűz - kos itt is, ami papíron egy rettenetes páros mégis hihetelenül jól kijövünk. Nálunk mondjuk az aszcendens érdekes mert a férjem szűz kos aszcendenssel én pedig kos vagyok szűz aszcendenssel, ez szerintem valamelyest segít a dolgon.
2019. júl. 3. 18:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Igaz nem a párom, csak tetszettünk egymásnak meg nagyon éreztük egymást, ha már megérintett, kirázott a hideg, ha megölelt, olyan biztonságban és nyugalomban éreztem magam. Aww... Ő Rák férfi, én halak nő . . És tényleg összeillettünk (volna ) :))
2019. júl. 3. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
az egyik oldal szerint tökély voltunk a másik szerint ellentét xd
2019. júl. 3. 19:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Szűz jegyű vagyok, mindegyik oldal azt írja, hogy a bika a legtökéletesebb valasztás, 4 bika jegyű lánnyal voltam, egyikkel rosszabb volt mint a másikkal, a 4. pedig maga a katasztrófa. Nem csak ezen múlik de ha megtudom, hogy bika akkor kiszaladok a vilagbol.
2019. júl. 5. 11:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm mérleg, most dobta ki az ikrek barátja egy év szenvedéses kapcsolat után. Pedig "tökéletes páros" horoszkóp szerint.. Szóval szerintem nem jelent ez semmit...
2019. júl. 10. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Én kos, párom nyilas. Nagyon nehezen indult a kapcsolatunk, de 3 év után már tökéletes harmóniában élünk. Ha együtt dolgozunk valamin abban is nagyon jól passzolunk. Bár nem szeretem ha irányítanak, mégis hallgatok rá ha tudom, hogy ő jobban ért nálam az adott dologhoz. Amúgy ne értsetek félre nálunk is vannak kisebb viták, mert remdszerint kikérem magamnak az igazat és h kell kiharcolom amit akarok. :D Ebből szoktak viták lenni. Pl. Elkezdek vitatkozni párommal, hogy hagy jöjjön be a kutya a házba ha kint nagyon szakad az eső. Erre a párom erősen mondja hogy márpedig nem jön be a kutya. Én már akkor eldöntöttem, hogy márpedig be fog jönni, mikor még fel se hoztam a témát. A kutyám családtag, és akit szeretek azért bármire képes vagyok. Kosként nálam ha a szeretteimről van szó nem lehet megállítani.
2019. júl. 11. 11:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Én és a párom

Skorpió-kos

Tényleg tűz és víz vagyunk mégis elmond valamit, hogy vele van a leghosszabb kapcsolatom(ellentétben pl. a Bakkal, akit mellém javasolnak)

2019. júl. 25. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!