Ti össze illetek a párotokkal a horoszkóp szerint? Van köztetek olyan akik olyan kapcsolatban vannak/voltak, amire azt írták, hogy nem jönnek ki jól?
Én is ikrek és volt párom oroszlán.
Borzasztóan nem jöttünk ki, egyáltalán.
A mérleg és ikrek párosra pedig egész jókat írnak.
Ez Brad Pitt és Angelina Jolie szinasztriaképlete.Tehát a két radix egymásra fektetése.
Szerintetek mi a f**z köze van ehhez és mennyi a jelentősége, hogy "a párom bika én meg oroszlány, összeillünk?"
Semmi!!!
Az Oroszlán az Ikrekkel ritkán jön ki jól. Az Iker jó páros intellektuálisan is a Mérleggel .Ezt az első vákaszra írom.
Brad Pitt Nyilas , Jolie Ikrek. A legjobb párosok egyike , csak Jolie excentrikus és mentálisan kicsit meg van csúszva.
Legutobbi kapcsimban a hapsi bika napjegyu volt skorpio aszcendenssel vizonto holddal ikrek venusszal bika marssal 5.haz halak VII. Bikaban all.....
Felevig egyaltalan de a mai napig is csak ugy tudunk egymasrol lekattanni hogy en nem-et mondtam.... A normalis kapcsolat elol elzarkozott es nem volt hajlando velem beszelgetni normalisan, de nagyon vonzodunk egymashoz valami oknal fogva es ha egy helyen is vagyunk kepes engem inkabb kerulni ugy h a kozos baratainknak oda se koszon...! 😃
En rak vagyok bika aszcendenssel oroszlan holddal ikrek venusszal ikrek marssal 5. Haz skorpio VII. Haz skorpio :)
Exem is bika jegyu volt rak aszcendenssel, az azt megelozoek pedig mind vizontok voltak.... rak v vizonto holddal....
Es akikkel beszelgetek is mindnek vizonto holdja van illetve tobb “kozos” vonas is akad....:) Nem tudom hol lehet az osszefugges de az tuti hogy nagyon erdekes!
Ja es a leghosszabb kapcsolatom 3 evig tartott egy vizontovel....
Neki az aszcendenset nem tudom de vizonto nap, vizonto hold, kos venusz es kos mars 5. Haz oroszlan VII. Skorpio...:)
Nagyon szerettuk egymast de allandoan mentek az ordibalasok es a kibekulesek meg nem ertettsegek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!