Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi az oka ennek az érzésnek?

Mi az oka ennek az érzésnek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben sajnos vagy sem.. Elkezdtem azt érezni hogy bizonyos emberrekkel nem akarok találkozni, valami belül arra késztet hogy hanyagoljam őket. Valami megváltozott bennem s ha találkozóra hivnak mindig lemondom mert valamiért úgy érzem nem jó.. S én már magamtól nem is keresem őket. Holott ilyet soha nem éreztem.

Ugyanezt érzem a munkámmal kapcsolatban is.

De úgy érzem meg kell 'szabadulnom' bizonyos emberektől/dolgoktol/a munkahelyemtől az életemből.

Mi ennek a fordulatnak az oka?

2019. júl. 2. 10:53
 1/4 Vadmalac73 válasza:
100%

Változol,és lerázod magadról a felesleges dolgokat.

Ennyi.Természetes dolog, ne aggódj.

2019. júl. 2. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy tudatosabb vagy, mint korábban. Ez is egy szakasza a felébredésnek. Most lépsz be a teljes bezárkózás szakaszába.
2019. júl. 2. 14:57
 3/4 ******?! ***** válasza:
0%
Horoszkópos érzések, havi egyszer előfordul.
2019. júl. 2. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva ijesztő mert most úgy érzem tényleg teljesen magam maradok. 2. válaszoló mit jelent ez a teljes bezárkózás pontosan? Mire gondolsz?
2019. júl. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!