Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mikor jön el az én időm? (Bak)

Mikor jön el az én időm? (Bak)

Figyelt kérdés

Egyszerűen semmi se jön össze :(

Azt mondjak a horoszkópok hogy hű de meg fog változni az eletem , meg milyen szerencsés a bak jegy ... de nem , én nem úgy látom . Tétlen vagyok, elvesztem a világban és azt se tudom mi tevő legyek.

Minden ellenem dolgozik :((

(Bak lány )

2019. júl. 2. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha arra vársz, hogy majd a horoszkópod miatt magától jön a sült galamb, akkor csalódni fogsz te bak lány.
2019. júl. 2. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Első jól szólt
2019. júl. 2. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
14%

Fú de negatív vagy!

A horoszkóp 10-20% belőled.

A 80-90% az a saját személyiséged, aminek nincs köze a horoszkóphoz!

2019. júl. 2. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Az már csak maga az “ember„ vagy nem ember!
2019. júl. 2. 10:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyikőtök válaszát sem értem🤷🏻‍♀️
2019. júl. 2. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Az a baj hogy magadat se... akkor másokat se tudsz!
2019. júl. 2. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Nincs olyan, hogy szerencsés jegy. Egyik sem jobb vagy rosszabb, mint a másik, csak mindegyiknek más dolgokat kell kifejlesztenie. A baknál pl. óriási előny, hogy céltudatos. De cél nélkül céltudatosság sincs.
2019. júl. 2. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
A baknak nem jön el az ideje sosem. A bak "elhozza" magának, miután felnőtt a feladataihoz. Nem is fog semmi összejönni magától. A bak ura a Szaturnusz, a vaspálcás tanító. Annyiban vagy szerencsés, hogy a képességeid (nem a készséged!) megvan a kitűzött céljaid megvalósításához. A tétlenség csak tettben nyilvánulhat meg, fejlődésben, tanulásban egy percre sem szabad leállnod. A megszokásaid súlya, a fantáziátlanság és az időmenedzselési hiányosságaid dolgoznak ellened, egyáltalán nem "minden".
2019. júl. 2. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!